Skip to content

Actualitat

Protegeix les teves dades amb Power BI, de Microsoft, el paquet de software per crear informes, conjunts de dades i visualitzacions

Power BI és un conjunt d'eines que posa el coneixement a l'abast de tothom i ens brinda accedir a les nostres dades de forma segura i ràpida, generant grans beneficis per a nosaltres i per a la nostra empresa. Descobreix com l'arquitectura de Power BI permet un emmagatzematge de dades més segur, autenticació d'usuaris i més seguretat global.

Què és Power BI?

Power BI és un conjunt d’eines que posa el coneixement a l’abast de tothom i ens brinda accedir a les nostres dades de forma segura i ràpida, generant grans beneficis per a nosaltres i per a la nostra empresa. És un sistema predictiu, intel·ligent i de gran suport, capaç de traduir les dades (simples o complexes) en gràfiques, panells o informes per les seves qualitats com la capacitat gràfica de presentació de la informació, o la integració de Power Query: el motor d’extracció, transformació i càrrega (ETL) inclòs en Excel.

Per què Power BI?

Power BI és una solució d’anàlisi empresarial basat en el núvol, que permet unir diferents fonts de dades, analitzar-los i presentar una anàlisi d’aquests a través d’informes i panells. Amb Power BI es té de manera fàcil accés a dades dins i fora de l’organització gairebé en qualsevol dispositiu. Aquestes anàlisis poden ser compartides per diferents usuaris de la mateixa organització; per la qual cosa directius, financers, comercials, etc., poden disposar de la informació del negoci en temps real.

Es conforma fonamentalment d’ aquests components:

Power BI Desktop: aplicació gratuïta d’escriptori per transformar, visualitzar dades i crear-ne informes.
Power BI Service: servei online (SaaS) amb funcionalitat similar a l’aplicació desktop i permet publicar informes i configurar l’actualització de dades automàticament perquè el personal de l’organització tingui les dades actualitzades.
Power BI Mobile: aplicació mòbil disponible per a Windows, iOS i Android per visualitzar informes i que s’actualitza automàticament amb els canvis de les dades.
Origen de dades
Power BI permet connectar a cents d’orígens de dades al núvol o entorn local, creant informes amb objectes integrats o creant objectes personalitzats.

L’accés a les dades pot ser des d’una taula Excel, Salesforce, Dynamic CRM, Google Analytics, fins a complexes bases de dades (on-premise o al núvol), informació de serveis d’Azure, etc., la qual cosa facilita tenir tota la informació en una única visualització.

Podem dir que Power BI és una bona eina per a les anàlisis a nivell empresarial. La seva flexibilitat per extreure informació d’ una gamma àmplia de fonts i ser utilitzat per diferents sectors: econòmics, salut, indústria, informàtica i comunicacions, etc.; és innovador perquè permet el desenvolupament d’informes creatius i la visualització interactiva de les dades; en ser multiplataforma permet crear informes per a dispositius mòbils; a més combinant, optimitzant i transformant dades la seva optimització li permet una anàlisi profunda d’aquests trobant-hi patrons. A més, com que les dades estan securitzades no hi haurà problemes si s’accedeixen des d’un dispositiu mòbil, ja que el procés d’autenticació de l’usuari es realitza a través d’Azure Active Directory.

Descobreix com l’arquitectura de Power BI permet un emmagatzematge de dades més segur, autenticació d’usuaris i més seguretat global.

A l’hora d’escollir un servei per recopilar, modelar i compartir grans quantitats de dades, la seguretat passa a ser un aspecte encara més important en la vostra decisió. L’arquitectura de govern subjacent a Power BI us permet connectar-vos de forma segura a dades de diversos orígens, combinar i modelar les dades d’aquestes connexions i, a continuació, crear i compartir panells amb la resta del vostre equip.

En aquest informe tècnic de Microsoft trobaràs respostes a preguntes de seguretat habituals sobre Power BI i aprendràs sobre:
• L’arquitectura de Power BI.
• L’autenticació dels usuaris.
• L’emmagatzematge i el moviment de dades.
• Power BI mòbil.

Accés a l’informe tècnic

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.