Skip to content

Visualitza els nostres treballs

T’ajudem a plasmar la teva idea de negoci a Internet.

Ja són molts els clients que confien en nosaltres per a fer realitat els seus projectes.
Confia’ns el teu: no et defraudarem!

Gestories i assessories

Gestoria Mas Solsona

Gestoria Mas a Solsona és un despatx fundat el 1927 que es dedica a l’assessoria laboral, comptable, fiscal, financera, gestoria i assegurances, al servei dels particulars i de les petites i mitjanes empreses. Ja son la tercera generació!

Accés a la web »
Fabricació industrial

Sertic i Sertic Ramaderia

Des de la seva fundació, Sertic ha combinat la seva experiència com a proveïdora de solucions personalitzades per a instal·lacions de producció al sector porcí, amb la fabricació d’equips per a sectors tan diversos com la indústria, l’arquitectura o la senyalització i rètols.

Accés a la web »
Clavegueram

Sernfran Cerdanya

A Sernfran treballen perquè res t’aturi. Neteja, taxis, reciclatge i clavegueram. Deixa en les mans de Sernfran la neteja de la teva empresa o negoci, recicla amb ells o confia en el seu servei de taxi.

Accés a la web »
Instal·lacions i projectes

Hidrowats ARC – Grup ARC

El teu equip instal·lador de referència. Instal·lacions d’energies alternatives, elèctricitat, aigua, ventilació, calefacció, aire condicionat, antincendis, domòtica, solucions informàtiques i de comunicacions, …

Accés a la web »
Fabricació industrial

Iginsa CMC Súria

Servei integral a la fabricació i muntatge de equips hidràulics. Iginsa dissenya, construeix i posa en marxa centrals hidroelèctriques sense límit específic de potència.

Accés a la web »
Instal·lacions i projectes

Tecnicolost Surinyach

Mecanització, muntatges i reparacions, serralleria. Gràcies a la seva experiència coneixen els materials i els processos, la qual cosa els permet treballar amb màxima eficiència i agilitat.

Accés a la web »
Alimentació

Xarrup

Xarrup ens ofereixen pode comprar per Internet begudes espirituoses macerades amb fruites, herbes, espècies o arrels, naturals i artesanals, un plaer per al paladar.

Accés a la web »
Alimentació

Precuinats Safaja

Precuinats Safaja es empresa familiar amb més de 35 anys d’experiència en restauració que elaboren de forma artesana plats precuinats, postres i altres productes.

Accés a la web »
Medicina

Gabinet Mèdic del Berguedà

El Gabinet Mèdic del Berguedà porta més de 30 anys d’experiència dedicats a l’assistència sanitària privada i treballa amb les principals mútues. Prop de 40 especialistes amb tota l’experiència i tracte proper.

Accés a la web »
Filtra per categoria projectes

Comparteix a les xarxes socials

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.