Search
Close this search box.

Visualitza els nostres treballs i solucions

T’ajudem a plasmar la teva idea de negoci a Internet.

Ja són molts els clients que confien en nosaltres per a fer realitat els seus projectes amb solucions a mida.
Confia’ns el teu: no et defraudarem!

Disseny web professional

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Projectes realitzats

Textil Jaito

Tèxtil Jaito, SL va néixer l’any 1981. Als seus principis, es dedicaven exclusivament a la fabricació de cinteria per a la marroquineria. Amb el pas del temps, van anar ampliant tant la maquinària com les instal·lacions donant pas a la fabricació en altres àmbits, com la confecció i cintes exclusives per a eslingues i càrregues.

Accés a la web »
Material per a indústria

Tenycon (Tecnyval Conducción)

TECNYCON©, Tecnyval Conducción, S.L. és una empresa altament especialitzada en la distribució i subministrament de materials dins del camp industrial i naval. Dedicada a la venda i assessorament de productes relacionats amb la conducció i control de fluids, gasos i semi sòlids. Vàlvules, accessoris, tubs, estructures i instrumentació formen la seva columna vertebral.

Accés a la web »
Compra vehicles

Automòbils pros

Troba el teu vehicle preferit en pocs minuts! Tot tipus de vehicles d’ocasió: cotxes, motos, caravanes, tot terreny, camions, furgonetes, maquinària pesada,… Un cercador perquè no et perdis en el camí. Un catàleg cada cop més extens.

Accés a la web »
Centres especials de treball

Fundació Tallers de la Cerdanya

A la Fundació Tallers de la Cerdanya treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, fomentant l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la participació social, mitjançant el suport individualitzat.

Accés a la web »
Gestories i assessories

Gestoria Mas Solsona

Gestoria Mas a Solsona és un despatx fundat el 1927 que es dedica a l’assessoria laboral, comptable, fiscal, financera, gestoria i assegurances, al servei dels particulars i de les petites i mitjanes empreses. Ja son la tercera generació!

Accés a la web »
Fabricació industrial

Sertic i Sertic Ramaderia

Des de la seva fundació, Sertic ha combinat la seva experiència com a proveïdora de solucions personalitzades per a instal·lacions de producció al sector porcí, amb la fabricació d’equips per a sectors tan diversos com la indústria, l’arquitectura o la senyalització i rètols.

Accés a la web »
Clavegueram

Sernfran Cerdanya

A Sernfran treballen perquè res t’aturi. Neteja, taxis, reciclatge i clavegueram. Deixa en les mans de Sernfran la neteja de la teva empresa o negoci, recicla amb ells o confia en el seu servei de taxi.

Accés a la web »
Instal·lacions i projectes

Hidrowats ARC – Grup ARC

El teu equip instal·lador de referència. Instal·lacions d’energies alternatives, elèctricitat, aigua, ventilació, calefacció, aire condicionat, antincendis, domòtica, solucions informàtiques i de comunicacions, …

Accés a la web »
Filtra per categoria projectes
Filtra per categoria projectes

Comparteix a les xarxes socials

facebook" >

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone