Search
Close this search box.

La teva pàgina web, els teus valors.

Posiciona't amb un disseny web professional, modern i atractiu, alineat al teu tipus de negoci i adaptat a tot tipus de dispositius i usuaris.

Una web per a tots els dispositius i usuaris

Pàgines web professionals

Impacta, sorprèn i transmet l’essència amb un disseny i programació de pàgina web amb el gestor de continguts WordPress i per a tots els dispositius i usuaris.

Avui dia és imprescindible per una empresa tenir una web corporativa i poder-la gestionar, proveir-se de Landing Page com aterratge de la publicitat de Google, o bé disposar d’un blog per les notícies.

Cal que transmeti l’essència i valors de la teva activitat: i d’això ens n’ocupem nosaltres amb la teva col·laboració: junts assolim els teus objectius.

Un bon disseny i programació de pàgina web responsive, usable i accessible pot determinar de forma definitiva la credibilitat i l’èxit del teu negoci: millorar les oportunitats, les vendes i la fidelització dels clients.

WordPress-Logo

Demana'ns la teva proposta de nova web ara

Sense compromís. Proposta en 24-48h en funció del projecte.

El teu negoci és diferent: també la teva web

Disseny i programació de pàgines web professionals. Fes amb nosaltres el teu projecte: tot són avantatges

Disseny i programació de pàgines web professionals amb WordPressautogestionables, plenes de funcionalitatsràpidesatractives, usables i accessibles a tothom,  amigables als cercadors (Google, Bing…) per crear oportunitats de negoci.

Gestió dels continguts fàcil i ràpida

Desenvolupem les pàgines web utilitzant WordPress perquè puguis afegir, editar i esborrar el contingut tu mateix: articles, imatges, vídeos,... mantenint versions perquè puguis tornar enrere si t'equivoques.

Responsive: per a tots els dispositius i usuaris

La teva web s'adaptarà automàticament a les pantalles dels diferents dispositius mòbils (Smartphone, Tablet, Notebook,...) i tambè a PC, pantalles d'alta ressolució,... Els usuaris podran navegar amb comoditat.

Multiidioma i optimitzades per al SEO

Pots tenir i gestionar tantes llengües com vulguis en la teva web, tot seguint els estàndards de Google perquè aparegui en les primeres posicions del cercador. A més, si vols, podem proporcionar-te les traduccions.

Avís legal, privacitat i gestió de cookies

Compleix amb la nova política de privacitat RGPD, la nova LOPD. Apliquem la gestió de les cookies per més transparència respecte a les dades prestades pels visitants de la web.

Integració de xarxes socials i Google

Podem mostrar enllaços a les teves xarxes socials i a la teva fitxa d'empresa de Google, que tu mateix podràs gestionar, i també integrar continguts de Facebook, Twitter, Instagram... i la teva localització al Google Maps.

Rendiment i seguretat

Els nostres llocs web carreguen molt ràpid per no mantenir als usuaris esperant i compleixen tots els estàndards de seguretat. I si encara vols més, te la mantenim en perfecte rendiment, lliure de hackers.

Lliurament ràpid dels projectes

Implementem totes les web de manera professional i amb la màxima celeritat i eficàcia, perquè la puguis tenir en menys d'un parell de setmanes, en funció de les característiques de cada projecte. No esperis més!

Optimització, amb les últimes tecnologies

Tots els nostres projectes estan desenvolupats seguint els estàndards W3C, optimitzats per als principals cercadors i utilitzant els llenguatges més actuals i dinàmics, HTML, XML, CSS, JavaScript, BootStrap, JQuery, Ajax, PHP,...

Formació inclosa

Disposaràs de tècnics especialitzats dedicats a la teva formació en la posada en marxa de la teva web perquè puguis afegir fàcilment, editar i eliminar continguts, i els podràs demanar el seu suport sempre que sigui necessari.

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone