Search
Close this search box.

ERP per a una millor gestió empresarial

Tot el que cal saber per treballar amb un programa de gestió empresarial integral, que inclogui totes les activitats diàries de gestió que de la teva empresa necessita.

¿Què és un ERP i perquè t'interessa?

Enterprise Resource Planning (ERP) és programari de gestió empresarial que les organitzacions utilitzen per gestionar les activitats diàries del seu negoci de forma integrada com ara el programa de comptabilitat, facturació, control de magatzem i inventari, logística, control d’operacions de la cadena de subministraments, control de producció, nòmines, gestió de clients, vendes, … o fins i tot els recursos humans.

Un programari ERP funciona com un sistema integrat amb accés a una base de dades centralitzada el que permet aportar millores en l’organització interna, millorar l’eficiència, i amb això, obtenir una major la productivitat i competitivitat.

Durant molts anys els sistemes ERP suposaven una gran inversió per a les empreses. No obstant això, en els últims anys ha canviat i en el mercat es poden trobar solucions d’alt nivell a preus molt competitius i assequibles que s’adapten a les necessitats reals de les petites i mitjanes empreses i autònoms, i no tenen res a envejar a nivell de qualitat i prestacions amb les solucions més cares.

 

Contracta el teu ERP i gaudeix de l’element imprescindible en la gestió de la teva empresa o negoci, sigui de la mida o la indústria que sigui.

Inforber Consulting ofereix les solucions més adequades per cada tipus d'empresa i sector

a3ERP

a3ERP és el programa de gestió que més s’adapta al teu negoci, oferint una visió integral i a temps real de tots els processos productius i administratius.

a3innuva | ERP és la solució de facturació i comptabilitat online específica per a autònoms i micropimes que volen portar la gestió del seu negoci.

SAP Business One

Sap Business One és la solució de gestiódissenyada específicament per a petites i mitjanes empreses que ofereix una visió de 360º única del negoci.

Contacta'ns i t'assessorarem.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

La millor inversió "tot en un"

Amb un ERP tot són avantatges

Gaudeix de tots els avantatges de la contractació d’un programari de gestió:

Estalvia costos, millora la rendibiliatat i l'eficiència de la teva empresa

Beneficis d'implementar un programari ERP en l'empresa.

Més enllà dels avantatges a nivell funcional és important valorar també els beneficis que un programa de gestió empresarial com l’ERP aporta en el dia a dia de l’empresa, i que es resumeixen en:

En definitiva, es tracta d’estalviar en costos de gestió i temps en tots els aspectes de la companyia, millorant la productivitat i rendibilitat de l’negoci per destacar de la competència.

Satisfer les necessitats de cada client

Quines són ELS desavantatges d'un sistema ERP?

En el procés d’implementació d’un sistema ERP en una organització són més els avantatges que els desavantatges que això suposa. No obstant això, hem de tenir en compte les limitacions que poden presentar aquests sistemes i les possibles incidències que poden aparèixer a l’posar-lo en marxa en una empresa.

Cost inicial. El que suposa una de les majors limitacions per a moltes empreses. Afortunadament actualment hi ha al mercat solucions altament competitives i assequibles com a3ERP o SAP Business One, que són solucions pensades per a PIMES, micro pimes i autònoms.

Temps: Implementar un programa de gestió en una organització pot alguna cosa llarg, i si a més requereix personalitzar l’aplicació d’acord a les necessitats de l’empresa, el procés pot portar diversos mesos. És important ser conscient d’això per evitar problemes i malentesos.

Costos posteriors a la implementació. D’aquí la importància de treballar amb una consultora experta que implementi una metodologia d’anàlisi i diagnòstic previ per avaluar l’impacte real de la implementació d’un programari ERP en l’empresa.

Capacitació. Un canvi d’aquesta envergadura requereix preparar i formar els empleats, ja que treballar amb un sistema ERP, tot i no ser difícil de manejar, requereix temps i dedicació per adaptar-se a l’eina i fer un bon ús.

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone