Fes que et trobin a Internet

Executa la teva estratègia de Màrqueting Online i guanya presència a Internet.
Servei integral de promoció a Internet adaptat a tots els requeriments i pressupostos.
Màrqueting online

Un servei integral des de l'inici a l'èxit

Màrqueting Online amb IA

La IA ens ajuda a comprendre els interessos i les preferències de l’audiència, oferint contingut personalitzat que connecta de manera efectiva i construeix una relació duradora amb els clients.

Arriba al teu públic objectiu, capta noves oportunitats, fidelitza i aconsegueix més clients, assolint els teus reptes.

Impulsa la presència del teu negoci a Internet amb totes les solucions i eines online adaptades a les necessitats de la teva empresa

Treballem junt amb cada client per modelar una estratègia de màrqueting online et que faciliti arribar al públic objectiu i assolir els reptes marcats.

T’oferim serveis de màrqueting digital per atraure tràfic, captar oportunitats i convetir-los en clients a través d’e-mail màrqueting, Social Media, SEO, SEM,…

Un pla integral, amb tot el procés

Pla integral de màrqueting

T'oferim un pla integral de màrqueting, modular i d'acord als objectius marcats: recollida de requeriments, marca, presència, promoció, publicitat i anàlisi de resultats.....

Visibilitat, conversió i fidelització

Augmentem la teva visibilitat en línia, les taxes de conversió i el tràfic de repetició i fidelitzem els usuaris de la teva web, butlletí electrònic o Xarxes Socials.

Campanya online a mida i seguiment

Et podem implementar un projecte de campanya online adaptada al teu negoci, servei o producte. T'assessorem en el seguiment dels resultats i readaptem l'estratègia a seguir.

Formació suport i assessorament

Si ho prefereixes, et donem la formació i el suport necessari per gestionar les teves propies campanyes d’email màrqueting, els continguts de les teves Xarxes Socials,...

Analitzem la teva empresa i fem un pla de màrqueting online a mida

Junts treballem l'estratègia que t'ajudi a aconseguir conversions i oportunitats de negoci

Propulsa la teva activitat i crea interès amb el màrqueting online

Plantejem junts l'estratègia digital per la teva empresa

Analitzem la situació de cada empresa, la seva competència i visibilitat i definim l’estratègia que millor s’adapta a cada necessitat: serveis, productes…

Projectem i implementem serveis de màrqueting digital amb la teva ajuda, definint campanyes d’email màrqueting, social media, posicionament SEO, SEM… orientats a atreure tràfic, retenir-lo i convertir-lo en clients.

Publicitat SEM

Orienta les campanyes i els anuncis exactament al públic objectiu que estàs buscant, amb una segmentació molt acurada de cada anunci en funció dels criteris definits i dels teus objectius de negoci. Crea marca i fes visible els teus serveis a Google, Facebook, Instagram... des d'ara mateix.

Posicionament SEO

Atrau tràfic, capta leads i converteix-los en clients a Google, Bing... Només les empreses que apareixen en les primeres posicions tenen l'èxit assegurat i amb el posicionament SEO treballem la presència del teu lloc web a la xarxa. T’ajudem.

Xarxes Socials

Incrementa la notorietat i la reputació de la teva marca a la Xarxa. Plantegem estratègies personalitzades a Facebook, Instagram, LinkedIn,... Alhora, milloraràs el compromís del públic amb la teva empresa a través d'interaccions de qualitat i, en última instància, dirigiràs el tràfic cap al teu lloc web.

Màrqueting de continguts

Generem el contingut per a vincular la teva audiència i atreure nous clients mitjançant generació d’informació rellevant i de qualitat i d’Inbound Marketing que aportin informació de valor, creant un vincle amb els teus usuaris i atraient nous clients potencials.

Email màrqueting

Campanyes de correu electrònic per captar i fidelitzar clients. Totes les campanyes d’E-mail Marketing estan segmentades i planificades en funció dels objectius i de l’estratègia de l’empresa, utilitzant plataformes de gestió de mailing que garanteixen l’enviament optimitzat, automatitzat i l’anàlisi de les estadístiques dels resultats.

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu:
web, eCommerce, màrqueting online, ERP, CRM, ciberseguretat, teletreball, VoIP, …

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h