Search
Close this search box.

Ecommerce: El teu canal de vendes a internet

La teva botiga online o ecommerce WordPress amb WooCommece o PrestaShop.
usable, atractiva, i integrada amb els principals sistemes de transport i pagament.
Ecommerce - Inforber Serveis TIC

Botigues electròniques d'impacte perquè venguis ja

Ecommerce WooCommerce o PrestaShop

Un ecommerce per començar a vendre o a rebre reserves des del primer dia.

Les botigues virtuals s’han convertit ja en molts sectors i tipus de negoci en el principal canal de venta.

El nostre objectiu és ajudar-te a crear un aparador virtual únic orientat a la consecució dels objectius del teu negoci, que impliquen més conversions en vendes.

En aquest context, és imprescindible comptar amb un disseny web impactant, user friendly i que faci visibles els teus productes i serveis en els principals cercadors com ara Google.

WooCommerce
prestashop_logo

Demana'ns la teva proposta de nou Ecommerce ara

Sense compromís. Proposta en 24-48h en funció del projecte.

Fes el teu ecommerce o botiga virtual amb nosaltres: tot són avantatges

Dissenyem e-commerce  amb WordPress i WooCommerce o bé amb PrestaShop, plens de funcionalitats, ràpids, atractius i amigables als cercadors per ajudar als teus usuaris i futurs clients
a adquirir els teus productes i serveis. 

Te la implementem ràpidament.

Aquests sistemes t’ofereixen la possibilitat d’actualitzar fàcilment el contingut, rebre les comandes, enviar correus electrònics d’estat automàticament i molt més.

Un ecommerce responsive

La teva botiga electrònica s'adaptarà automàticament a les pantalles dels diferents dispositius mòbils (Smartphone, Tablet, Notebook,...) i tambè a PC, pantalles d'alta ressolució,... Els usuaris podran navegar amb comoditat.

Multiidioma i optimitzades per al SEO

Pots tenir i gestionar tants idiomes com vulguis en la teva botiga electrònica, tot seguint els estàndards de Google perquè aparegui en les primeres posicions del cercador. A més, si vols, podem proporcionar-te les traduccions de productes i textos.

Gestió de l’e-commerce directa i ràpida

Afegeix productes il·limitats i combinacions, lots, relacionats... Consulta comandes, envia factures, gestiona avisos... molt fàcilment. A més, et podem ajudar nosaltres.

Talles, colors i altres atributs

Gestiona les variacions de talles i colors dels productes, amb els seus preus i característiques. Crea i modifica altres atributs. Combina les opcions

Ofertes, descomptes i cupons

Fes ofertes NxM (2x1,...) i descomptes per volum, per pes, per lot... També promocions amb cupons de descompte.

Una botiga electrònica responsive

El teu ecommerce s'adaptarà automàticament a les pantalles dels diferents dispositius mòbils (Smartphone, Tablet, Notebook,...) i tambè a PC, pantalles d'alta ressolució,... Els usuaris podran navegar amb comoditat.

Mètodes d'enviament i de pagament

Configura diferents mètodes d'enviament segons les característiques dels productes: per pes, per volum, paquets... Afegeix connectors perquè es pugui pagar contra reemborsament, amb targeta (Redsys), via PayPal...

Sincronizació de productes amb Amazon i amb eBay

Configura diferents mètodes d'enviament segons les característiques dels productes: per pes, per volum, paquets... Afegeix connectors perquè es pugui pagar contra reemborsament, amb targeta (Redsys), via PayPal...

Integració de xarxes socials i Google

Podem enllaçar les teves xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram...) i a la teva fitxa d'empresa de Google, que tu mateix podràs gestionar, en la botiga i també integrar els seus i la teva localització al Google Maps.

Avís legal, privacitat i gestió de cookies

Compleix amb la nova política de privacitat RGPD, la nova LOPD i també gestiona les condicions de venda, d’ús,... Apliquem la gestió de les cookies per més transparència respecte a les dades prestades pels visitants de la web.

Informes de carrets, vendes, clients i estoc

Genera i visualitza informes de carrets abandonats, vendes i visites de clients per tenir controlat el teu negoci. Analitza origen de les visites, navegadors i dispositius utilitzats... integrant Google Analytics

Rendiment i seguretat

Els nostres ecommerce carreguen amb celeritat per evitar que els usuaris abandonin la web i perdis oportunitats. Compleixen tots els estàndards de seguretat. I si encara vols més, te’l mantenim en perfecte rendiment, optimitzant tot el sistema, lliure de hackers.

Lliurament ràpid dels projectes

Implementem totes les botiges electròniques de manera professional i amb la màxima celeritat i eficàcia, perquè la puguis tenir en menys d'un parell de setmanes, en funció de les característiques de cada projecte. No esperis més i ven ja per Internet!

Optimització, amb les últimes tecnologies

Tots els nostres projectes ecommerce estan desenvolupats seguint els estàndards W3C, optimitzats per als principals cercadors i utilitzant els llenguatges més actuals i dinàmics, HTML, XML, JSON, CSS, JavaScript, BootStrap, JQuery, Ajax, PHP,...

Formació inclosa

Disposaràs de tècnics especialitzats dedicats a la teva formació en la posada en marxa de la teva botiga electrònica perquè puguis afegir fàcilment, editar i eliminar continguts. I ens podràs demanar el nostre suport sempre que sigui necessari!

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone