Servei de notificacions electròniques

a3asesor | Portal Neos és el programari que facilita el compliment amb les obligacions de Notificacions Electròniques d'assessories i pimes

Prova i escull a3ASESOR | Portal NEOS

Servei de notificacions electròniques

a3asesor | Portal Neos és el programari que facilita el compliment amb les obligacions de Notificacions Electròniques d’assessories i pimes.

Evita que sancionin els teus clients en controlar les seves Notificacions Electròniques Obligatòries. Afegeix a la teva cartera un servei valorat pels teus clients, invertint el mínim temps a gestionar-lo amb Portal NEOS.

De manera intel·ligent, automàtica i centralitzada i des d’un únic punt d’accés web, revisa totes les NEOS dels teus clients emeses per organismes oficials (AEAT, Seguretat Social, Gencat, DGT, LexNET…), facilitant-te la comunicació i gestió de les mateixes amb totes les garanties de seguretat. Rastreja els taulons de forma periòdica i et permet realitzar escrits i sol·licitar certificats de forma centralitzada.

Contacta'ns i t'assessorarem.

Fem la teva proposta a mida de les necessitats de la teva empresa

El millor programari notificacions electròniques

Ofereix tranquil·litat als teus clients sobre possibles sancions fiscals i de la Seguretat Social.

Amb a3asesor | Portal Neos, emet i gestiona els certificats i notificacions electròniques dels teus clients de principi a fi i sense necessitat de carregar de feina al teu despatx.

Compleix amb la Llei 39/2015 de Notificacions Electròniques amb l’Administració Pública

Gestió centralitzada

Gestiona des d'un únic punt de forma àgil totes les notificacions emeses per organismes oficials (AEAT, Seguretat Social, DGT, Generalitat de Catalunya, Ajuntaments, LexNET,...)

Bústies sempre al dia

El servei de notificacions electròniques permet sincronitzar múltiples bústies des d' un únic punt amb la possibilitat d' afegir noves entitats públiques que s' adhereixin al sistema electrònic.

Total seguretat

Rastreja automàticament totes les bústies i evita errors humans o pèrdues per descuits o spam. Evita possibles recàrrecs o sancions administratives gestionant-les a temps.

Tot són avantatges per tu i pels teus clients

Principals funcionalitats del Portal Neos

Gestiona i Controla les Notificacions Electròniques de la Plataforma 060 i de la SS amb Portal Neos.

Gestiona i Controla les Notificacions de: DGT-DEV, MINETUR, PUNT D’ ACCÉS GENERAL, GENERALITAT DE CATALUNYA, AJUNTAMENTS, ETC.

Rastreja automàticament els taulers edictals dels organismes.

Realitza auditories de les Notificacions.

Gestiona les vacances fiscals.

Demana els certificats tributaris i de seguretat social directament.

Treballa amb LexNet.

Una eina de gestió completa i versàtil

Millora la teva gestió amb a3asesor | Portal Neos

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu:
web, eCommerce, màrqueting online, ERP, CRM, ciberseguretat, teletreball, VoIP, …

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h