Skip to content

Actualitat

Protegeix les teves dades amb Power BI, de Microsoft, el paquet de software per crear informes, conjunts de dades i visualitzacions

Power BI és un conjunt d’eines que posa el coneixement a l’abast de tothom i ens brinda accedir a les nostres dades de forma segura i ràpida, generant grans beneficis per a nosaltres i per a la nostra empresa. Descobreix com l’arquitectura de Power BI permet un emmagatzematge de dades més segur, autenticació d’usuaris i més seguretat global.

Llegir més »

Què és el Reglament de la Llei Antifrau?

El Projecte de Reglament de la Llei Antifrau estableix els requisits que han de complir els sistemes informàtics de facturació utilitzats en les activitats d’ empresaris i professionals per garantir la integritat, conservació, accessibilitat, llegibilitat, traçabilitat i inalterabilitat dels registres de facturació, tal com especifica la Llei General Tributària.

Llegir més »
Filtra per data
Filtra per categoria blog

Comparteix a les xarxes socials

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.