Search
Close this search box.

Actualitat

Tota l’actualitat de mans d’Inforber Serveis TIC

Alerta amb el Skimming!

El skimming és un delicte informàtic que consisteix en l’extracció il·legal de les dades d’una targeta de crèdit o dèbit, com ara el número de la targeta, la data de caducitat i el codi de seguretat (CVV o CVC). Aquestes dades es poden utilitzar per fabricar targetes falses o per comprar en línia o en persona. Et diem com protegir-te.

Llegir més »

Adaptació a la nova Llei Antifrau: El que la teva empresa necessita saber

La Llei Antifrau 11/2021, aprovada a Espanya l’11 de juliol de 2021, és una mesura destinada a prevenir i combatre el frau fiscal, transposant la Directiva (UE) 2016/1164. Aquesta llei introdueix canvis significatius, incloent la reducció del límit de pagament en efectiu a 1.000 euros per empresaris i professionals, i a 10.000 euros per particulars no residents, així com l’establiment de nous requisits per als programes informàtics de facturació i l’obligatorietat de l’ús de TPV homologats.

Llegir més »

Els teus correus, el teu escut empresarial: seguretat i compliment legal

Utilitzar serveis de correu electrònic gratuïts com Gmail o Yahoo! o bé sols consultar-los via WebMail pot posar en risc la informació confidencial del teu negoci, augmentant la vulnerabilitat a ciberatacs i afectant la confiança dels clients. A més, és crucial implementar polítiques de còpia de seguretat i arxivament per protegir els correus electrònics, especialment perquè poden ser utilitzats com a prova legal. Manté la teva empresa segura i fiable!

Llegir més »
Actualitat
Filtra per data
Filtra per data
facebook" >

Comparteix a les xarxes socials

Filtra per categoria blog
Filtra per categoria blog

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone