Actualitat

Tota l’actualitat de mans d’Inforber Serveis TIC

La transformació del comerç: per què l’e-commerce és clau per a l’èxit empresarial avui dia i com potenciar-lo

En l’era digital actual, el comerç electrònic ha passat de ser una opció a una necessitat per a les empreses. Amb un valor de mercat mundial estimat que superarà els 4 billons de dòlars a finals del 2023, el comerç electrònic no només obre portes a mercats globals, sinó que també ofereix una comoditat sense precedents als consumidors, que ara poden comprar des de casa seva en qualsevol moment.

Llegir més »

“Ley Crea y Crece”, adaptació a la nova llei de creació i creixement d’empreses

La “Ley Crea y Crece” ha marcat un abans i un després en el panorama empresarial espanyol. Amb una visió innovadora, aquesta normativa permet ara iniciar una Societat de Responsabilitat Limitada amb un capital inicial de només un euro. Un salt qualitatiu cap a la democratització de l’emprenedoria. A més, la llei fa un enfocament decidit cap a la digitalització, exigint l’adopció de la factura electrònica, un pas clau en la lluita contra la morositat i per la millora de l’eficiència en els processos empresarials.

Llegir més »

Adaptació a la nova Llei Antifrau: El que la teva empresa necessita saber

La Llei Antifrau 11/2021, aprovada a Espanya l’11 de juliol de 2021, és una mesura destinada a prevenir i combatre el frau fiscal, transposant la Directiva (UE) 2016/1164. Aquesta llei introdueix canvis significatius, incloent la reducció del límit de pagament en efectiu a 1.000 euros per empresaris i professionals, i a 10.000 euros per particulars no residents, així com l’establiment de nous requisits per als programes informàtics de facturació i l’obligatorietat de l’ús de TPV homologats.

Llegir més »

La importància de tenir antivirus als dispositius electrònics: Protegint la teva vida digital

Amb l’avanç tecnològic accelerat, els dispositius electrònics han esdevingut una part inseparable de les nostres vides. Des de telèfons intel·ligents i tauletes fins a ordinadors portàtils i ordinadors personals, la dependència d’aquests dispositius ha augmentat de manera exponencial. Amb aquesta creixent interconnexió, també s’ha incrementat la necessitat de protegir-los de les amenaces cibernètiques. És aquí on entra en joc la importància de tenir un antivirus als teus dispositius electrònics.

Llegir més »

Llei del canal de denúncies: obligacions clau ara també per a empreses de més de 50 treballadors

La Llei 2/2023, coneguda com a Llei del Canal de Denúncies, estipula noves obligacions per a les empreses a Espanya. Publicada el 21 de febrer de 2023, va entrar en vigor el 13 de març de 2023. Les organitzacions amb més de 250 treballadors han de complir amb aquesta llei a partir de juny de 2023, mentre que les empreses amb entre 50 i 249 treballadors tenen de termini fins a l’1 de desembre de 2023.

Llegir més »

La seguretat perimetral: una barrera contra les amenaces

La seguretat perimetral és una estratègia de seguretat que protegeix els recursos d’una organització dels atacs que provenen de l’exterior. Aquesta estratègia es basa en la creació d’una barrera física o virtual que impedeixi que els atacants accedeixin als sistemes i dades de l’organització. Coneix com.

Llegir més »
Actualitat
Filtra per data
Filtra per data

Comparteix a les xarxes socials

Filtra per categoria blog
Filtra per categoria blog

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone