Search
Close this search box.

No et limitis: evoluciona

Assoleix els teus objectius de negoci amb programació avançada, totalment a la teva mida,
amb projectes web especials, mòduls web i noves funcionalitats. Utilitzem metodologies i tècniques d'avantguarda.
Projectes web especials

Aplicacions, mòduls web i noves funcionalitats a mida

Projectes web especials

En informàtica i programació, el límit el poses tu.

Sovint, les limitacions de moltes aplicacions web comercials i dels sistemes de gestió de continguts limiten en excés la idea i els objectius d’un projecte web. 

Nosaltres et podem ajudar a trencar aquesta frontera per implementar el que necessites: WebService, SAAS, sincronització online – offline, mòduls WordPress a mida… i altres projectes web especials.

Realitzem l’anàlisi de les teves necessitats i requisits, oferint una solució totalment a mida, escalable i modular. Tot, preparat perquè compleixis les teves expectatives de creixement.

El teu departament de projectes web especials

Colze a colze, plasmant la teva idea i per a tothom

Asset 14

El teu departament web

Treballem colze a colze d'acord a les necessitats de la teva empresa. Els nostres especialistes s'alineen amb els objectius de cada negoci, els fan seus i creen projectes i aplicacions web úniques per a cada projecte que desenvupem junts.

Asset 8

Programació a mida

Adaptem els nostres marcs de treball als teus requeriments. Desenvolupem aplicacions específiques per a cada projecte, buscant sempre l'excel·lència, l'optimització i el major rendiment. Millorem i actualitzem aplicacions web ja realitzades.

Asset 5

Usabilitat i accessibilitat

La teva web treballarà amb les últimes tecnologies i s'adaptarà automàticament a les pantalles dels diferents dispositius mòbils (Smartphone, Tablet,...), a PC, a pantalles d'alta ressolució,... Els usuaris nevegaran amb comoditat.

Formació suport i assessorament

T'oferim manteniment a mida i també et donem la formació i el suport necessari per gestionar la teva aplicació, la teva intranet o extranet a mida, el teu gestor documental, el teu mòdul WordPress, ...

Demana'ns un anàlisi de la teva idea ara

Analitzem els teus requeriments i junts fem projectes web especials adaptats a qualsevol pressupost

Desenvolupament iteratiu i evolutiu

Fes realitat la teva idea amb nosaltres:
Treballem junts des de l'inici al final

Anàlisi inicial

Comenteu amb al nostre analista i programador web els requeriments del teu projecte (mòduls WordPress a mida, agendes interactives, sincronització entre plataformes web i ERP, intranets,...) i fem un anàlisi tot el que pot ser important pel seu desenvolupament: entorn i marc de treball, funcionalitats, eines,..., ho documentem i et fem una proposta.

Primeres maquetes

Un cop finalitzada cada fase, si és el cas, t’oferim una maqueta completament funcional aplicant criteris d’usabilitat,... perquè comprovis si compleix la finalitat valorada. En funció de les aportacions depurem i deixem llest el mòdul o la funcionalitat, passant a la següent fase. En finalitzar les fases es torna al començament per fer proves de tot el producte de manera iterativa.

Depuració i optimització

Un cop finalitzat el projecte, te’l presentem ja 100% funcional amb totes les funcionalitats desenvolupades i a punt: interfície gràfica, mòduls, parametrització,... Apliquem les correccions i millores necessàries en una última revisió iterativa.

Formació i pas a producció

Et formem i donem suport perquè puguis utilitzar l’aplicació web realitzada. Un cop finalitzada la formació, publiquem l’aplicació en el seu hosting definitiu i activem un certificat SSL de seguretat si és necessari. A partir d’aquest moment el projecte ja es considera acabat.

Manteniment web

Tot projecte web està subjecte a millores i actualitzacions de seguretat, optimització. Amb el nostre contracte de manteniment ens tindràs al teu costat donant-te tot el suport i la hotline necessària. També t'anirem actualitzant, optimitzant i vetllant per la seguretat de la teva aplicació.

En desenvolupament web a mida tot és possible:
Decideix fins on vols arribar

Amb aquestes einies podem assolir o adaptar qualsevol projecte nou o ja implantat, i en qualsevol situació.

Adaptem el nostre treball a  diferents entorns de treball. I ho fem de forma ràpida i eficaç i donar la solució idònia per a cada requeriment especial.​

Des de la recollida dels requeriments fins al desenvolupament de les funcionalitats més concretes i específiques de cada negoci.

Projectes web especials

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone