Skip to content

Inforber SERVEIS TIC: Solucions tecnològiques innovadores per a la teva empresa

Vols que flueixi la transformació digital al teu negoci?

Inforber Serveis TIC oferim solucions integrals en gestió empresarial de software, en solucions en tecnologia de sistemes i seguretat informàtica, en desenvolupament i programació de projectes web i en sistemes de comunicació i telefonia mòbil. La trajectòria que portem des del 1984 ens permet combinar experiència i coneixement amb les eines més avançades i la tecnologia d’última generació per oferir als nostres clients les solucions més òptimes i de major valor afegit per al seu negoci.

Volem ser la garantia del teu èxit: Grup Inforber

Grup Inforber el formen 30 professionals especialitzats que donen servei en tot el territori català a través de les seves seus a Sant Cugat del Vallès, Manresa i Berga.

El nostre aval és, juntament amb una llarga trajectòria, els més de 1000 projectes desenvolupats i implementats en empreses a tot Catalunya. 

Solucions informàtiques, tecnologies de la informació com sistemes informàtics en xarxa, de comunicació com la tecnologia VoIp, implementació de solucions de software ERP per a la gestió empresarial, projectes de desenvolupament i programació web avançada, estratègies de màrqueting digital, i totes aquelles necessitats particulars els clients requereixen per optimitzar i millorar el rendiment del teu negoci.

El soci tecnològic per fer créixer el teu negoci

Missió

Ajudant en el desenvolupament del teu negoci, oferint solucions tecnològiques innovadores adaptades a les teves necessitats empresarials.
Aportant coneixement, experiència, compromís, innovació, desenvolupament tecnològic avançat i servei a client.

Visió

Orientant i assessorant els nostres clients en les seves decisions, convertint-nos en el seu soci tecnològic.
El nostre objectiu és oferir-te la millor experiència de servei i assolir els objectius de creixement empresarial. Impulsem la millora contínua dels processos fomentant la màxima rendibilitat, productivitat, competitivitat, eficiència en el treball.

Valors

Compromesos amb la qualitat en el treball i la professionalitat, fidels als valors que ens representen:

Aliances estratègiques amb empreses de serveis TIC en determinades àrees geogràfiques

Inforber Group busquem oferir la màxima qualitat en els serveis i solucions plantejades, per això la rapidesa i proximitat són el millor servei a client. 

Els socis estratègics són:

morato
Logo Consulting Solutions group
Logo_nou_nom
Logo ANT
Logo EIO

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.