Search
Close this search box.

Augmenta la qualitat dels serveis prestats

Amb iSAT gestiona i planifica els teus recursos tècnics de forma totalment integrada amb l'a3ERP

Gestió totalment centralitzada

La visió de 360º del teu SAT, des de qualsevol lloc

Gestiona la previsió dels teus projectes. Assigna recursos humans i materials. Controla les despeses i els costos.

iSAT | a3ERP és una aplicació basada en tecnologia web el que significa que podrà executar-se des de qualsevol sistema operatiu (Windows, iOS, Linux, Android, …). L’únic requisit és disposar d’un navegador web.

iRecursos SAT enllaça directament amb a3ERP. Podràs generar factures, albarans, quotes, regularitzacions d’ estoc, etc. Podràs assignar compres directament des de l’ ERP al cost dels teus projectes.

Una completa visió de 360º del teu SAT des d’on tu vulguis.

Contacta'ns i t'assessorarem sobre KlikTicket

Obtindràs l'aplicació més ràpida i eficaç del mercat

Una interfície simple. Una gestió empresarial avançada

Interficie simple i adaptable a qualsevol dispositiu

iSAT és la solució de gestió que et permetrà obtenir una visió global de la teva empresa de serveis. Gestiona i planifica tots els teus recursos tècnics de forma totalment integrada amb a3ERP.

Disponible en versió Cloud i On Premise

Integració amb a3ERP

Vincula automàticament factures, albarans, comandes, ofertes tant de compres com de vendes, contra les seves corresponents ordres de treball o contractes. Gestioni l' estoc en temps real.

Facturació automàtica

Factura les teves quotes, intervencions amb més facilitat, iRecursos aplica tarifes i condicions comercials de forma automàtica.

Gestió del personal

Defineix costos per empleat, perfils de seguretat, horaris, vacances, gestiona les EPIs lliurades o gestiona la data de l' última revisió. Totes les fitxes són definibles en funció de les necessitats de l' empresa.

Control de costos i rendibilitat

Analitza els costos per client, contracte, ordre de treball i la seva rendibilitat de forma automàtica.

Tot són avantatges per tu i pels teus clients

Principals funcionalitats de iSAT | a3ERP

Gestiona, Planifica i controla el teu departament de serveis. Tingueu una visió clara i global tant de la gestió i planificació com del control econòmic dels serveis.

En optimitzar els treballs realitzats i millorar la col·laboració entre els teus professionals aconsegueixes centrar-te més en les necessitats del client, garantint així un servei més professional.

Conécta’t a la teva empresa des de qualsevol part i des de qualsevol dispositiu amb només accedir al navegador del teu PC, Tablet o mòbil. A més, geolocalitza els teus serveis per a una major eficiència en la seva planificació i en el control de la seva resolució.

Aconsegueix prendre millors decisions sobre la teva empresa en disposar d’una visió 360 dels serveis realitzats. iRecursos et permet analitzar el funcionament de la teva empresa des de múltiples punts de vista: planificació, econòmic, qualitat.

iSAT et facilita molt la gestió de projectes i recursos

Visió global de la teva empresa de serveis amb integració amb el teu a3ERP

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone