Search
Close this search box.

Solucions en Business Intelligence

Amb la solució de Business Intelligence obtindràs informació en temps real i impulsa la col·laboració i el rendiment operatiu.

Millorar la visibilitat del negoci

BI, tot són beneficis

BI és el conjunt de metodologies, aplicacions i eines que permeten l’ accés i anàlisi d’ informació per millorar i optimitzar la presa de decisions i l’ acompliment de les organitzacions.

powerBI-Logo

Contacta'ns i t'assessorarem.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Satisfer les necessitats de cada client

Fes que la teva empresa sigui més intel·ligent

Quins són els beneficis de les solucions d’anàlisi de negoci?

A mesura que augmenten els volums de dades, és gairebé impossible processar ràpidament i amb precisió les dades empresarials i detectar tendències ocultes, patrons i conductors de negocis. Les solucions modernes d’anàlisi de planificació poden ajudar els clients a experimentar un 80% més de temps de processament.

Combineu dades de totes les fonts per posar estadístiques en acció més ràpidament i automatitzeu els processos de planificació i anàlisi per estalviar temps i mà d’obra. Els clients que utilitzen solucions d’anàlisi de planificació han estalviat més d’un milió de dòlars en agilitzar el seu procés de pressupost.

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone