Search
Close this search box.

Gestiona el teu negoci de manera més fàcil

Optimitza el teu comerç contractant els terminals punt de venda amb BDP.
PACK TPV PREMIUN IMPRESORA CAJON VISOR BDP

Eficiència, rendibilitat i productivitat

BDP, el TPV que s'adapta al teu negoci

Solucions adaptades a cada tipus i mida de negoci, que permeten augmentar considerablement l‘eficiència, la rendibilitat i la productivitat d’aquests.

Eines específiques dissenyades amb la tecnologia més avançada, que satisfan les necessitats més exigents dels diferents sectors en què s’apliquen.

Sincronitza clients, articles, tiquets, etc.

Integració: ERP a3ERP - punt de venta BDP

El millor dels dos mons, sincronitzat: 

  • BDP PUNT DE VENDA, líders al sector de comerç i hostaleria amb 50.000 instal·lacions a Espanya.
    PV a botigues amb funcionament autònom.
      
  • ERP a3ERP, potent erp per a la petita i mitjana empresa amb 30.000 instal·lacions.
    ERP instal·lat a la central, que sincronitza la informació amb
    els PV de les botigues.

Contacta'ns i t'assessorarem.

T'ajudem a posar en marxa el teu TVP BDP

Hostaleria

Aquest programa de gestió i punt de venda tàctil desenvolupat per BDP per a BarsCafeteries Restaurants, és un dels més potents que existeixen en aquests dies al mercat. Un programa que permet solucionar totes les problemàtiques que requereix aquest tipus d’establiments.

Una eficaç, pràctica i fàcil eina de negoci, que permet controlar des de les comandes de taula i barra fins a l’estoc de productes al magatzem i que interrelaciona tota la informació en pantalles tàctils molt fàcils d’usar i comprendre. És l’eina imprescindible, ja catalogada per molts usuaris com la veritable substitució de la registradora.

* Permet connectar per enllaçar amb Sage S200c i incrementar funcionalitat (comptabilitat, magatzem, anàlisi de negoci, analítica…)

Comerç

Ara, qualsevol tipus de comerç i els petits supermercats ja poden disposar dels avantatges de la tecnologia tàctil en les seves vendes, gràcies al programa BDP-NET DE COMERÇ. El programa de gestió tàctil en punt de venda desenvolupat per BDP ofereix una àmplia gamma d’opcions de molt fàcil maneig que permeten controlar de forma eficient la venda dels productes.

Per a les necessitats específiques d’aquells comerços que venen a clients fixos i facturan periòdicament, BDP Tàctil ha desenvolupat el programa BDP-NET DE COMERÇ I GESTIÓ capaç de donar una resposta eficaç en tots els processos. Albaranes, factures, comandes, rebuts, preus especials, clients… Tot està contemplat en aquest programa de Comerç i Gestió, que a més contempla totes les variables necessàries en la venda al detall, la venda o la distribució.

* Permet connectar per enllaçar amb Sage S200c i incrementar funcionalitat (comptabilitat, magatzem, anàlisi de negoci, analítica…)

Perruqueria i estètica

Agilitzar i controlar la gestió de perruqueries i centres d’estètica, és molt més fàcil amb el programa desenvolupat per BDP. Ofereix eines capaces de controlar les diferents característiques que cada tipus de negoci requereix. Des de la continuació d’un tractament efectuat a un clientdistribució de les hores de visita segons empleats o tipus de tractament, fins atendre al client segons la seva fitxa personalitzada.

Un programa de gestió que, a més d’oferir les opcions del programa de comerç i una gestió comercial, ofereix solucions específiques per a les particularitats d’aquest sector.

Talles i colors

BDP Talla y Color és un programa tàctil de gestió i comerç, fàcil i eficaç, que permet controlar el negoci tenint en compte tots els aspectes més característics: des de la compra a proveïdors, les talles i els colors, fins a la venda final.

Un programa especialment indicat per a botigues de robaboutiquessabateriesbotigues d’esport, etc.

* Permet connectar per enllaçar amb Sage S200c i incrementar funcionalitat (comptabilitat, magatzem, anàlisi de negoci, analítica…)

Forn de pa i pastisseria

El negoci de les pastes i pastisseria té unes característiques pròpies que el diferencien d’un altre tipus de negoci de venda al públic. Característiques que s’han de controlar molt bé per aconseguir ser efectius en el treball i rendibles en el negoci.

Processos de fabricació dels productes, comandes per dies posteriors, comandes programades … Són alguns dels elements que té en compte el programa de gestió tàctil que BDP ha desenvolupat per a aquest tipus d’establiments. A més d’eines de control de comerç i facturació i altres opcions.

* Permet connectar per enllaçar amb Sage S200c i incrementar funcionalitat (comptabilitat, magatzem, anàlisi de negoci, analítica…)

Discoteques

L’increment de locals d’oci, així com la complexitat de la gestió d’aquest tipus d’empreses, requereixen cada vegada més les eines adequades que permeten controlar els detalls de la seva gestió i així accelerar el treball.

El programa de gestió tàctil desenvolupat per BDP per a discoteques i pubs afegeix, a les eines ja dissenyades de gestió d’hostaleria, altres que permeten solucionar de forma eficient les necessitats específiques d’aquest tipus d’empreses. Com per exemple el control de les consumicions que es regalen amb les entrades, les consumicions per a adults i menors o el control de guàrdia.

* Permet connectar per enllaçar amb Sage S200c i incrementar funcionalitat (comptabilitat, magatzem, anàlisi de negoci, analítica…

Servei a domicili

Els negocis de restauració amb entrega a domicili cada vegada són més nombrosos i habituals. Comandes, repartidors, motos, entregues, liquidacions… formen la casuística específica d’aquest tipus de negoci que requereix de potents eines de control i gestió. Eines que conjuguen tots els requisits d’un negoci d’hostaleria a més de les necessitats concretes de la entrega a domicili del client.

Per això, a BDP hem desenvolupat un complet programa de gestió tàctil, que a més de les opcions d’hostaleria compta amb altres propis de la gestió de servei a domicili.

* Permet connectar per enllaçar amb Sage S200c i incrementar funcionalitat (comptabilitat, magatzem, anàlisi de negoci, analítica…)

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone