Skip to content

Actualitat

Programa Kit Digital: El 15 de març s’ha obert el termini per presentar les sol·licituds per a empreses entre 10 i 49 treballadors.

Programa d’ajuts econòmics de 2.000 a 12.000 € (en funció del núm. de treballadors) per a la digitalització bàsica de les petites empreses, microempreses i les persones autònomes


Us informem que el 15 de març s’ha obert el termini per presentar les sol·licituds per a la digitalització de les empreses entre 10 i 49 treballadors.

QUÈ ÉS EL PROGRAMA KIT DIGITAL?

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.

Pressupost: 3.067 M €
Període d’execució: 2022-2023

BENEFICIARIS I SEGMENTS

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci. Si l’empresa beneficiària compleix les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l’ajuda del Kit Digital, podrà disposar d’un bo digital per accedir a les solucions de digitalització.

PRIMER, CAL REGISTRAR-SE A LA PLATAFORMA “ACELERA PYME”

DESPRÉS, CAL FER EL TEST D’AUTODIAGNOSI

Un cop fet el registre, pots realitzar el test d’autodiagnosi per avaluar el nivell de maduresa digital de la teva empresa (és obligatori realitzar el “Test de diagnòstic digital” per poder accedir a l’ajut).

FINALMENT, FER LA SOL·LICITUD

L’ajut es podrà sol·licitar a partir del 15 de març, començant per les empresese.
Et seguirem informant de totes les novetats.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

assessor_acreditat_02
kit_digital

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.