Skip to content

Actualitat

Vols digitalitzar la gestió i/o els processos de la teva empresa (CRM, ERP comerç electrònic, …)? Beneficia’t dels ajuts Next Generation EU

El govern central, dins del seu Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat Espanyol, ha previst un seguit de serveis bàsics de digitalització subvencionats per a PIME de qualsevol sector, en àmbits com la gestió de processos i clients, la venda i presència en línia a Internet, etc., que es canalitzaran a través del programa “Digital Toolkit”. Segons la informació disponible, el “Digital Toolkit” comptarà amb un pressupost de 3.060 milions €, que es canalitzarà per mitjà de proveïdors i entitats homologades que prestaran a les pimes els serveis digitals definits pel Ministeri. Els ajuts seran entre 3.000 i 12.000 € per projecte, arribant al 100% de subvenció, segons el tipus de servei i la mida de l’empresa, amb major grau de subvenció per a les microempreses. Catalunya ha començat a desenvolupar diferents iniciatives per obtenir finançament per a projectes que estiguin en línia amb el Pla de Recuperació. S’esperen les primeres convocatòries a finals del 2021.

El Programa Digital Toolkit (DTK) té com a objectiu implementar la concessió de subvencions a empreses en competència no competitiva, fins que s’esgotin els fons, per a la implementació de determinats paquets bàsics de digitalització, anomenats DTK Packages, que els permeten un avanç significatiu en el seu nivell de maduresa digital.

Paquets DTK

Inicialment s’han identificat els següents paquets DTK:

  1. Màrqueting Digital:presència digital, desenvolupament de llocs web i apps, servei d’allotjament, posicionament i canals de màrqueting digital, desenvolupament de catàlegs de productes, solucions de gestió i anàlisi de clients (CRM), etc.
  2. Comerç electrònic:capacitats de comerç electrònic, terminal de punt de venda, etc.
  3. Gestió empresarial digital:sistemes de planificació de recursos empresarials (ERP), aplicacions per a la digitalització i automatització de processos de negoci (per exemple, comptabilitat, gestió d’inventaris, logística, etc.), facturació electrònica, integració amb administració electrònica i signatura digital, estació de treball digital, solucions de mobilitat, signatura digital i teletreball, entorn de col·laboració, comunicació i videoconferència, automatització d’oficines, emmagatzematge i suport, ciberseguretat, etc.,

No obstant això, l’expressió d’interès presentada pot suggerir paquets DTK addicionals, incloses les agregacions dels mateixos, justificant adequadament les raons per les quals s’han de tenir en compte.

Cada paquet DTK es pot modular en nivells de complexitat: bàsics, mitjans, avançats.

Els Paquets DTK s’implementaran a través de les solucions de digitalització disponibles al mercat, que ofereixen els Agents de Digitalització (tal com es defineix a continuació), promovent les modalitats de servei cloud (com a Servei), que han de garantir la creació d’ocupació de qualitat a Espanya. Tots els paquets DTK han d’incloure formació específica per a pimes i autònoms per a la implementació efectiva de les solucions.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.