Skip to content

Actualitat

Pla anual de subvencions per al comerç i els serveis

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) ja està a punt de publicar la resolució a la petició dels ajuts al sectors del comerç i els serveis. El pla inclou 7 programes que incideixen en les principals necessitats del sector del comerç i s’alinea amb l’estratègia marcada per l’Agenda Comerç 20/21, el full de ruta del comerç català que identifica els reptes estratègics del sector.

Com a principals novetats, el pla d’ajuts anual inclou una línia de foment de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEUs) i ajuts específics al comerç en municipis amb alta dependència econòmica del turisme.

Així mateix, contempla una altra línia de suport a la transformació digital de les empreses comercials. A més, preveu un programa específic per a la reactivació i transformació de la moda catalana.

La línia d’ajuts per a l’obertura de locals comercials buits i millora i reforma d’establiments, inclosa dins del pla, s’obrirà el proper mes de setembre, atenent les peticions del sector.

Aquests ajuts s’adrecen a autònoms i pimes de comerç al detall i de serveis, individuals o agrupades (cooperatives de comerç, serveis, artesania i moda, i centrals de compra), amb almenys un establiment operatiu a Catalunya. També s’hi podran acollir els titulars de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Resolució de les sol·licituds efectuades, a mitjans d’octubre de 2021

Qui se’n pot beneficiar?

Les micro, petites i mitjanes empreses i persones treballadores autònomes del sector del comerç, serveis i parades de mercats municipals que tinguin com a mínim un establiment operatiu a Catalunya.

Es podran subvencionar projectes com:

  • Web corporativa i e-commerce
  • Promoció i campanyes de comunicació i màrqueting digital
  • Digitalització del punt de venda
  • Projectes d’estratègia digital
  • Projectes i estudis de consultoria digital

Etc.

Informació oficial dels ajuts:

Subvencions 2021 – Comerç i serveis. Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (gencat.cat)

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.