Actualitat

Com una connexió d’Internet robusta pot millorar la teva experiència en videojocs

En el món dels videojocs en línia, una connexió a Internet de qualitat no és un luxe, sinó una necessitat. A Inforber i a la nostra operadora de fibre i mòbil Nubem, entenem la importància d'una connexió estable i ràpida per als jugadors apassionats.

Aquesta connexió no només afecta la teva capacitat per jugar, sinó que també pot ser la diferència entre una victòria gloriosa i una derrota frustrant.

Latència i Jocs en Temps Real

Una baixa latència és vital en jocs que requereixen decisions en temps real. A Inforber, oferim solucions que minimitzen la latència, millorant així la teva experiència en jocs com els shooters  (Doom, Halo, Quake,…) en primera persona.

Amplada de Banda i Streaming

Amb l’auge de les plataformes de streaming com Twitch, una amplada de banda adequada és crucial. Les nostres solucions de connexió poden ajudar-te a transmetre les teves partides sense interrupcions.

Tecnologies Emergents

El 5G i la fibra òptica estan canviant la forma com juguem i interactuem en línia. Descobreix com Inforber està al capdavant d’aquesta revolució tecnològica.

Opcions de Tarifació Flexibles

A Catalunya, hi ha una àmplia gamma d’opcions per a plans de dades i fibra òptica. A Inforber, t’ajudem a triar el pla que millor s’adapta a les teves necessitats de joc gràcies a la nostra operadora Nubem.

Per a més informació sobre com podem millorar la teva experiència de joc, contacta amb nosaltres.

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone