Search
Close this search box.

Actualitat

Selecció de llibres tecnològics per a Sant Jordi

En aquest article, des de Inforber Serveis TIC, us detallem alguns dels millors llibres per a regalar en un dia tant especial com es Sant Jordi a Catalunya.

En un dia tan marcat en la cultura catalana com és la diada de Sant Jordi, a Inforber Serveis TIC hem fet una selecció de llibres tecnològics per a Sant Jordi, ja que entenem la importància de mantenir-se al dia amb les últimes tendències i tecnologies en un món cada vegada més digitalitzat.
En aquest Sant Jordi, us volem facilitar la selecció de regals ideals per a tots els públics interessats en les noves tecnologies i també per als públics que ja tenen un coneixement i volen gaudir d’una lectura enriquidora de coneixements tecnològics.
Cal destacar que la majoria d’aquests llibres no estan traduïts al català, però si més no, tenen un contingut que no podem deixar de costat, ja que són llibres molt reconeguts als Estats Units.

Aquesta és la nostra selecció de llibres tecnològics per a Sant Jordi

1. “The Inevitable: Understanding the 12 Technological Forces That Will Shape Our Future de Kevin Kelly. Explora com l’automatització, la intel·ligència artificial i les xarxes globals transformaran el nostre futur. Kelly proporciona un mapa detallat de canvis imminents, essencial per a qualsevol professional que busqui anticipar i capitalitzar les oportunitats d’aquesta nova era.
2. “Digital Minimalism: Choosing a Focused Life in a Noisy World de Cal Newport. Aquest llibre és un recurs indispensable per a professionals que volen reduir el soroll digital i concentrar-se en el que realment importa. Newport ofereix estratègies per utilitzar les tecnologies de manera intencionada, millorant així l’eficàcia personal i professional.
3. Data and Goliath: The Hidden Battles to Collect Your Data and Control Your World de Bruce Schneier. Una anàlisi profunda de com la recopilació de dades afecta la privacitat i la llibertat individuals. Schneier també proporciona recomanacions pràctiques per protegir la informació personal i professional en l’era de la vigilància massiva.
4. “Hooked: How to Build Habit-Forming Products de Nir Eyal. Essencial per a dissenyadors i desenvolupadors de productes digitals, aquest llibre detalla com crear aplicacions que enganxin els usuaris de manera saludable i sostenible. Eyal combina recerca psicològica amb exemples pràctics per demostrar com crear productes que milloren la vida dels usuaris.
5. “The Industries of the Futured’Alec Ross. Ross descriu quines seran les indústries més impactants dels pròxims deu anys, incloent-hi la ciberseguretat i la robòtica avançada. Aquest llibre és una finestra cap al futur, proporcionant als professionals de les TIC les claus per comprendre i aprofitar les grans oportunitats de creixement professional.

Des d’Inforber Serveis TIC, creiem que la millor manera de celebrar Sant Jordi és invertint en coneixement que pot transformar carreres i empreses. Esperem que aquesta selecció d’eBooks inspiri tant als veterans de la indústria com als nous professionals a explorar les fascinants possibilitats que les tecnologies modernes ofereixen.

Feliç Sant Jordi!

Llibres tecnològics Sant Jordi

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone