Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

Tubencap

Instal·lació de nous ordinadors i renovació de la xarxa de comunicacions.

Diagnòstic de la situació

Tubencap ( www.tubencap.comés una empresa industrial dedicada a la fabricació de precintes i tancaments termo-retràctils per a ampolles i envasos de la indústria alimentària, farmacèutica i vitivinícola entre unes altres.

L’empresa està situada a Rubí, en el cinturó industrial de Barcelona, i distribueix els seus productes a més de 50 països. El procés de producció inclou totes les fases necessàries, des de la preparació de la granza amb els additius adequats en cada cas, fins a l’extrusió, la impressió i l’acabat final. 

Tubencap aposta per la millora contínua dels processos de producció i gestió, i per això recentment ha decidit implantar un nou ERP que aportarà millores a la planificació i control de la producció, a més d’altres beneficis en la gestió d’altres àrees.

El control de producció inclou la captura de dades en planta, que serà realitzada per una xarxa de nous ordinadors connectats al servidor central. El pla preveu instal·lar un total de 13 llocs de treball informatitzats, que se situaran en les corresponents fases de la producció.

Solució aportada per Inforber

La solució aportada per Inforber consisteix en l’execució del projecte d’informatització de la fàbrica, que inclou la instal·lació i cablejat d’electricitat i dades, així com el subministrament i instal·lació dels ordinadors i els seus perifèrics.

Inforber ha estat partner tecnològic de Tubencap a l’àrea de IT durant més de 15 anys, subministrant durant aquest temps les solucions més adequades per a les necessitats de l’empresa a tot moment. L’experiència i el coneixement acumulat durant aquests anys fan que Inforber estigui en immillorables condicions per proposar a Tubencap les solucions tècniques més adequades en aquest nou projecte.

La solució proposada per Inforber planteja actualitzar el cablejat actual a Cat.6, amb el que s’aconsegueix augmentar la fiabilitat i la velocitat de les dades en tota la xarxa. La instal·lació inclou també dos nous racks de comunicacions, amb nous switches de major capacitat, a més de la canalització del cablejat pels 13 llocs de fàbrica.

Els 13 equips que s’instal·laran són ordinadors especialment dissenyats per a ambients industrials, amb pantalles tàctils i protegits mitjançant caixes d’acer especialment dissenyades, que garanteixen la protecció contra pols i humitat (IP54), al mateix temps que asseguren la correcta dissipació tèrmica dels equips.

A més dels ordinadors, la instal·lació inclou també bàscules pesada automàtica iconnectades a l’ordinador, impressores d’etiquetes de diferents mesures i lectors de codis de barres sense fils.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Després de la instal·lació dels nous ordinadors i la renovació del cablejat, Tubencap està en condicions d‘obtenir el millor rendiment amb el nou ERP. Els ordinadors de cada fase de producció recullen les dades de fabricació directament en pantalla, la qual cosa permet evitar errors i agilitar els processos.

Els equips instal·lats són ordinadors HP amb processadors Intel i5 i amb sistemes operatius Windows. La seva durabilitat està assegurada gràcies a la caixa d’acer que els protegeix. La pantalla tàctil integrada permet interactuar fins i tot amb guants, eliminant qualsevol risc d’acumulació de brutícia o greix a causa de l’ús.

El projecte ha estat dut a terme pel personal tècnic de Inforber, ha complert tots els objectius previstos i ha satisfet plenament les expectatives del client.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

assessor_acreditat_02
kit_digital

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.