Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

casos_exit_sensors

Sensorstecnics & Semiconductors

Web resposiva, optimitzada i SEO friendly, amb gestor de continguts i catàleg de productes a mida.

Diagnòstic de la situació

Sensorstecnics & Semiconductors ( www.sensorstecnics.com) és una empresa formada per un equip de professionals amb una llarga experiència i ampli bagatge en el món dels sensors i components electrònics, equips de mesura, instrumentació, IOT (Internet of things), equips wireless i control de processos. Centra la seva activitat en la representació, distribució i venda de productes a nivell internacional d’una una àmplia gamma de tecnologies i components altament tecnificats. Ofereix serveis a clients de diferents sectors com la Indústria, Medicina, Transports, Automoció, Indústria aeroespacial o Defensa.

Tenien una web antiquada, i per tant no optimitzada per a dispositius mòbils o tauletes, ni optimitzada segons els paràmetres dels cercadors d’Internet com Google. També estava desactualitzada, en relació a la informació dels productes que hi havia, i no disposava d’un cercador que fos usable i orientat al personal tècnic per fer-ne ús com a eina de gestió del dels productes, categories, activitats… Era imprescindible tenir un cercador adaptat a la seva manera d’entrar les dades.

Necessitaven una plataforma web multi-idioma que els permetés arribar al mercat mundial al qual donen servei. Calia, sobretot, que fos usable i responsive, és a dir accessible als usuaris i als diferents dispositius d’escriptori i mòbils. Al mateix temps, s’havia de poder accedir a la informació de qualsevol producte i poder-ne llegir les seves aplicacions  (mèdiques, industrials, internet de les coses…)  d’una manera visual, fàcil i entenedora.

Solució aportada per Inforber

Inforber Web Pro, la divisió de desenvolupament web d’inforber Serveis TIC, va centrar-se sobretot en l’orientació total a l’usuari, i va implementar un gestor de continguts adaptat a partir de WebsiteBaker, molt fàcil i intuïtiu d’utilitzar, amb un alt grau d’escalabilitat i adaptabilitat als requeriments de cada client i “SEO friendly” (amigable) per la majoria de cercadors d’Internet.

Utilitzant el gestor Websitebaker es va plantejar un mòdul a mida de gestió d’aplicacions dels productes, categories, línies de producte, i també un potent i ràpid cercador, precisament per donar resposta a un dels requeriments principals de Sensorstecnics & Semiconductors. A més, de la manera que es va plantejar, la plataforma permet convertir-se en un eCommerce de forma senzilla, en el cas que es necessiti.

Per fer la nova web adaptada a la demanda del client es va fer:

  • Es va crear una imatge gràfica a mida adaptada a tots els dispositius de navegació: Tablet, SmartPhone, NoteBook, PC amb pantalles grans…).

  • Es va crear, també un mòdul de fàcil ús que permet crear un producte i afegir camps personalitzats de característiques, categories de productes, etc. i assignar-ho a aplicacions o camps d’utilització.

  • Per assolir l’objectiu del cercador, es va desenvolupar un potent cercador orientat a cada tipologia d’usuari: D’aquesta manera, si algú no coneix el producte, es  poden crear filtres en mode d’assistent en funció de les necessitats que es tingui a nivell tècnic. En el cas que sí es conegui el producte, la cerca es fa a partir de codi i descripció.

  • Per filtrar els productes per aplicacions, també es van dissenyar unes icones descriptives que permeten filtrar els productes relacionats molt fàcilment.

A més, la web disposa del certificat SSL per complir amb la LSSI i protegir les dades de privadesa dels usuaris que fan peticions a partir del formulari, el qual ara és molt més intuïtiu.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Després de la implementació de la nova plataforma web Sensorstecnics & Semiconductors ha aconseguit:

  • Agilitat en l’entrada de dades i en la cerca. A més, una bona puntuació a Google PageSpeed Insights.
  • Una millora global de rendiment de la web en simplificar el codi, una navegació molt més fluida i responsive, és dir adaptada als dispositius mòbils conflictius, com ara els telèfons de nova generació.
  • Un augment progressiu de les peticions de contacte a través del nou formulari de la web, adaptat a tots els idiomes i molt intuïtiu.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.