Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

Rius-Comatex

Millora en les comunicacions digitals, millor gestió de les trucades telefòniques i reducció dels costos.

Diagnòstic de la situació

Rius-Comatex ( www.rius-comatex.com) és una empresa dedicada a la fabricació de maquinària tèxtil, amb representació en més de 85 països arreu del món.

Per Rius-Comatex el tema de les comunicacions és un element molt important, per la seva internacionalització. Per aquest motiu, i perquè l’empresa està ubicada en un polígon amb deficiències pel que fa a la implementació de noves tecnologies de connectivitat (adsl, ftth, …), tenia una necessitat urgent de millorar aquesta situació i poder optimitzar les comunicacions amb els seus clients. Al mateix temps, també hi havia una necessitat de reduir els costos en comunicació.

Solució aportada per Inforber

La solució proposada per Inforber Sistemes va ser primer de tot, buscar la proposta més òptima que permetés millorar el màxim possible la connectivitat a Internet, proposant la instal·lació d’una connectivitat de fibra via ràdio enllaç per tal donar suport a la connectivitat existent, la qual arribava amb molts problemes (adsl 1mb). Aquesta connectivitat és gestionada a través d’un Firewall que permet administrar automàticament les possibles caigudes de connectivitat, i desviar els serveis més prioritaris per la nova connexió de ràdio enllaç, amb una velocitat 10 vegades superior a l’adsl inicial.

Un cop instal·lat un servei eficient en connectivitat a Internet, el següent pas va ser modernitzar el servidor de comunicacions que disposava el client (centraleta), i gaudir dels avantatges que disposa la tecnologia de veu IP versus les línies tradicionals.

En aquest cas es va instal·lar un servidor de comunicacions Pansonic NS1000 amb tecnologia IP exclusivament, tant pel que fa a extensions com de línies. D’aquesta manera s’aconseguia una millora en la qualitat de la veu, i una dràstica reducció en els costos de consum (entorn un 60% d’estalvi amb la nova solució).

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Després de tenir tot el nou sistema en funcionament Rius-Comatex va notar un gran canvi i millora en les comunicacions digitals, molt notablement amb l’enviament de correus, navegació i les comunicacions que realitzen amb programes com Skype per comunicar-se internacionalment.

També van poder gestionar amb molta més eficiència el tràfic de trucades telefòniques, gràcies al nou servidor de comunicacions Panasonic NS1000 instal·lat per Inforber Sistemes, configurant a mida la recepció de trucades de manera personalitzada i eficient, millorant així el servei d’Atenció al client i Post-venda.

Una de les grans millores també va ser la reducció dràstica del cost en comunicacions, especialment en trucades internacionals, com també en manteniments de línies, ja que una de les grans virtuts d’aquesta solució integral en veu IP és que aporta un estalvi “en factures de telefonia” molt considerable.

Que Rius-Comatex hagi pogut millorar en el seu dia a dia oferint millor servei als seus clients i, al mateix temps, aprofitant la reducció de costos és una gran satisfacció per Inforber Sistemes.

VALENTÍ RIUS, Director Comercial de Rius-Comatex

“Gràcies a Inforber hem experimentat una gran millora en les comunicacions del dia a dia i hem rebaixat els costos en comunicacions en més d’un 60%.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.