Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

Ofibuilding

Actualització dels sistemes informàtics i servei d'outsourcing de manteniment.

Diagnòstic de la situació

Ofibuilding Centre de Negocis Sant Cugat del Vallès ( www.ofibuilding.com) és una empresa dedicada a la gestió empresarial de prestació de serveis, tant a empreses com a particulars. La seva tasca se centra a facilitar als clients les infraestructures de personal i elements materials necessaris per a poder emprendre la seva activitat amb la màxima eficàcia, mínim cost i sense que els suposi cap tipus d’inversió.

Ofibuilding es trobava que tenia diverses necessitats informàtiques que es centraven principalment en el manteniment de sistemes i assistència tècnica. En el cas dels seus clients, aquests podien trobar-se, també, amb necessitats d’assistència tècnica per a temes concrets en què requerissin l’ajuda d’un expert.

Arribats a aquest punt, Ofibuilding volia poder gaudir d’un servei que li permetés mantenir els seus sistemes informàtics permanentment actualitzats i operatius i, al mateix temps, poder oferir als seus clients solucions informàtiques adequades a les seves necessitats.

Solució aportada per Inforber

Inforber Serveis TIC el que va fer va ser aportar el seu servei d’outsouricing, externalització de serveis, a Ofibuilding, donant una resposta a mida de les necessitats que ells requerien. Al mateix temps, i per tal de donar una resposta més àgil en moments clau, es va prioritzar l’assistència remota des de les oficines d’Inforber als sistemes informàtics d’Ofibuilding. D’aquesta manera el servei pot ser quasi immediat, excepte només en aquells casos que no és viable i que implica fer intervencions presencials.

Al mateix temps, i per garantir la màxima eficàcia en els sistemes informàtics, Inforber Serveis TIC, va fer una actualització dels equips informàtics d’Ofibuilding. També, i per tal de garantir un bon servei a client, Inforber col·labora amb Ofibuilding en tots els serveis relacionats amb l’àrea TIC del centre.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Amb la implementació de l’actualització dels sistemes informàtics i el servei d’outsourcing de manteniment i actualització constant d’aquests, Ofibuilding va veure resolta la seva necessitat. A més, amb la incorporació d’aquest servei, Ofibuilding també ha pogut millorar el servei als seus clients.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

assessor_acreditat_02
kit_digital

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.