Search
Close this search box.

Actualitat

“Ley Crea y Crece”, adaptació a la nova llei de creació i creixement d’empreses

La “Ley Crea y Crece” ha marcat un abans i un després en el panorama empresarial espanyol. Amb una visió innovadora, aquesta normativa permet ara iniciar una Societat de Responsabilitat Limitada amb un capital inicial de només un euro. Un salt qualitatiu cap a la democratització de l'emprenedoria. A més, la llei fa un enfocament decidit cap a la digitalització, exigint l'adopció de la factura electrònica, un pas clau en la lluita contra la morositat i per la millora de l'eficiència en els processos empresarials.

No menys important és la promoció de noves formes de finançament, com el “crowdfunding, ampliant així les possibilitats per al creixement empresarial. La “Ley Crea y Crece” no sols simplifica la creació d’empreses, sinó que també impulsa l’eficiència i la innovació, redefinint el futur de l’emprenedoria a Espanya.

A continuació, us oferim els punts claus d’aquesta nova llei i com Inforber pot ajudar-vos a implementar aquestes novetats a les vostres empreses:

Novetats Clau de la “Ley Crea y Crece”:

Com Podem Ajudar des de Inforber?

  • Implementació de Facturació Electrònica: A Inforber, oferim solucions de facturació electrònica per complir amb les noves disposicions legislatives, assegurant una transició suau cap a aquest sistema i proporcionant formació i suport tècnic continu.

Dates claus

  • S’estima per als empresaris i professionals amb una facturació anual per sobre de 8 milions d’euros un termini d’un any, fent l’ús d’aquesta llei obligatòria a partir del 2025. Per a la resta, empreses amb una facturació menor dels 8 milions d’euros, el temps d’adaptació serà de dos anys, es a dir, tindran aquestes fins al 2026 per a complir l’obligatorietat de la llei de creació i creixement.

En conclusió

Hem parlat de la nova Ley Crea y Crece, una reforma significativa en el món empresarial d’Espanya. Aquesta llei facilita la creació de Societats de Responsabilitat Limitada amb un capital d’un euro i promou la digitalització a través de l’adopció obligatòria de la factura electrònica. A més, impulsa noves vies de finançament com el “crowdfunding”. Des d‘Inforber, ens comprometem a ajudar-vos en aquesta transició, oferint solucions de facturació electrònica i suport tècnic adaptat a les vostres necessitats.

Per a més informació, contacteu-nos a través del nostre telèfon 93 821 38 02 o bé a través d’aquest formulari.

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone