Search
Close this search box.

Actualitat

Adaptació a la nova Llei Antifrau: El que la teva empresa necessita saber

La Llei Antifrau 11/2021, aprovada a Espanya l'11 de juliol de 2021, és una mesura destinada a prevenir i combatre el frau fiscal, transposant la Directiva (UE) 2016/1164. Aquesta llei introdueix canvis significatius, incloent la reducció del límit de pagament en efectiu a 1.000 euros per empresaris i professionals, i a 10.000 euros per particulars no residents, així com l'establiment de nous requisits per als programes informàtics de facturació i l'obligatorietat de l'ús de TPV homologats.

La llei antifrau arriba al 2025

Ja s’ha confirmat l’entrada de la nova llei antifrau, que és la llei antifrau i quan entrarà en vigor? Us fem un breu resum aquí baix.

Novetats clau de la Llei Antifrau:

Quan s’aplica aquesta nova normativa?

  • L’aplicació de la nova normativa serà a partir del 1 de juliol del 2025, donant així un any d’adaptació a les empreses i autònoms per a utilitzar el software necessari.

Com pot ajudar Inforber?

  • Assessorament en la selecció i implementació de software de facturació per complir amb els nous requisits establerts per la llei.
  • Suport tècnic continu en l’ús de software de facturació adaptat a la Llei Antifrau, assegurant que la teva empresa compleixi amb les noves disposicions en matèria de facturació electrònica.

En conclusió

La Llei Antifrau 11/2021 introdueix una sèrie de canvis significatius per a les empreses a Espanya. A Inforber, estem aquí per ajudar a les empreses a navegar per aquest nou entorn legislatiu, oferint solucions personalitzades que permeten a les empreses complir amb les noves disposicions i potenciar el creixement. Oferim assessorament i suport en la selecció i implementació de software de facturació adaptat a la nova llei, enfocant-nos en ajudar al compliment d’aquesta amb les noves disposicions i potenciar el creixement.

Per a mes informació, contacteu-nos a través del nostre telèfon 93 821 38 02 o bé a través d’aquest formulari.

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone