Search
Close this search box.

Què és el Quishing (QR Phishing)?

El Quishing és essencialment un atac de phishing que utilitza intel·ligentment codis QR per enganyar els usuaris perquè visitin llocs web maliciosos. Us expliquem com i com protegir-vos.

Alerta amb el Skimming!

El skimming és un delicte informàtic que consisteix en l’extracció il·legal de les dades d’una targeta de crèdit o dèbit, com ara el número de la targeta, la data de caducitat i el codi de seguretat (CVV o CVC). Aquestes dades es poden utilitzar per fabricar targetes falses o per comprar en línia o en persona. Et diem com protegir-te.

Adaptació a la nova Llei Antifrau: El que la teva empresa necessita saber

La Llei Antifrau 11/2021, aprovada a Espanya l’11 de juliol de 2021, és una mesura destinada a prevenir i combatre el frau fiscal, transposant la Directiva (UE) 2016/1164. Aquesta llei introdueix canvis significatius, incloent la reducció del límit de pagament en efectiu a 1.000 euros per empresaris i professionals, i a 10.000 euros per particulars no residents, així com l’establiment de nous requisits per als programes informàtics de facturació i l’obligatorietat de l’ús de TPV homologats.

Liên hệ
Phone