Vigila amb el Cryptojacking!

El cryptojacking és un tipus de ciberatac en el qual els hackers utilitzen els recursos d’un dispositiu, com un ordinador o un telèfon mòbil, per a minar criptomonedes sense el consentiment de l’usuari. Els hackers poden obtenir grans beneficis econòmics amb aquesta pràctica il·legal.

Els perills de l’enginyeria social: com detectar-los i posar-nos en guardia

L’enginyeria social és el terme utilitzat per a una àmplia gamma d’activitats malicioses aconseguides a través de les interaccions humanes. Utilitza la manipulació psicològica per a enganyar els usuaris a cometre errors de seguretat o donar informació sensible. Us aconsellem perquè us protegiu d’aquesta mala pràctica.

Com Inforber Serveis TIC pot crear el teu nou web i l’editor visual Elementor Pro per a WordPress pot ajudar-te a mantenir-la

Estàs buscant una forma de disposar d’una nova web de la manera més fàcil i ràpida possible i mantenir-la tu mateix? T’oferim una àmplia gamma de serveis de disseny web, des de la creació de l’estructura del web fins a la integració de contingut i l’optimització per a SEO. A més, combinem els nostres serveis amb l’editor visual Elementor Pro perquè puguis editar i administrar el teu web de manera senzilla.