Skip to content
Inici » Notícies

Notícies

Protegeix les teves dades amb Power BI, de Microsoft, el paquet de software per crear informes, conjunts de dades i visualitzacions

Power BI és un conjunt d’eines que posa el coneixement a l’abast de tothom i ens brinda accedir a les nostres dades de forma segura i ràpida, generant grans beneficis per a nosaltres i per a la nostra empresa. Descobreix com l’arquitectura de Power BI permet un emmagatzematge de dades més segur, autenticació d’usuaris i més seguretat global.

Què és el Reglament de la Llei Antifrau?

El Projecte de Reglament de la Llei Antifrau estableix els requisits que han de complir els sistemes informàtics de facturació utilitzats en les activitats d’ empresaris i professionals per garantir la integritat, conservació, accessibilitat, llegibilitat, traçabilitat i inalterabilitat dels registres de facturació, tal com especifica la Llei General Tributària.

Inforber, agència digitalitzadora en el Berguedà pels ajuts del Kit Digital. Aprofita ara fins a 12.000€ a fons perdut per digitalitzar el teu negoci.

Vols que flueixi la transformació digital al teu negoci? Digitalitza la teva empresa i augmenta la productivitat, i ara amb un cost reduït o nul amb “bo digital”

Inforber és Agent Digitalitzador adherit del Programa Kit digital per col·laborar en la gestió d’ajuts i oferir solucions digitals a petites empreses, microempreses i persones en situació d’autoocupació.

Programa Kit Digital per sol·licituds per a empreses entre 10 i 49 treballadors: s’ha ampliat al 15 de març del 2023 el termini.

S’ha ampliat 6 mesos el termini per presentar les sol·licituds per a la digitalització de les empreses entre 10 i 49 treballadors.

Programa d’ajuts econòmics de 2.000 a 12.000 € (en funció del núm. de treballadors) per a la digitalització bàsica de les petites empreses, microempreses i les persones autònomes

Wifi 6 ja és aquí: Coneixes els seus avantatges?

El Wifi a 6 o Wifi 802.11ax és un nou estàndard de transmissió sense fils que actualitza i millora l’actual protocol existent 802.11ac o Wifi 5. Amb aquesta millora es busca una major eficiència i rapidesa de les connexions Wifi, al temps que es redueix el consum energètic necessari.

Vols digitalitzar la gestió i/o els processos de la teva empresa (CRM, ERP comerç electrònic, …)? Beneficia’t dels ajuts Next Generation EU

El govern central, dins del seu Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat Espanyol, ha previst un seguit de serveis bàsics de digitalització subvencionats per a PIME de qualsevol sector, en àmbits com la gestió de processos i clients, la venda i presència en… Read More »Vols digitalitzar la gestió i/o els processos de la teva empresa (CRM, ERP comerç electrònic, …)? Beneficia’t dels ajuts Next Generation EU