Skip to content
Inici » Notícies

Notícies

Protegeix les teves dades amb Power BI, de Microsoft, el paquet de software per crear informes, conjunts de dades i visualitzacions

Power BI és un conjunt d’eines que posa el coneixement a l’abast de tothom i ens brinda accedir a les nostres dades de forma segura i ràpida, generant grans beneficis per a nosaltres i per a la nostra empresa. Descobreix com l’arquitectura de Power BI permet un emmagatzematge de dades més segur, autenticació d’usuaris i més seguretat global.

Què és el Reglament de la Llei Antifrau?

El Projecte de Reglament de la Llei Antifrau estableix els requisits que han de complir els sistemes informàtics de facturació utilitzats en les activitats d’ empresaris i professionals per garantir la integritat, conservació, accessibilitat, llegibilitat, traçabilitat i inalterabilitat dels registres de facturació, tal com especifica la Llei General Tributària.

Inforber, agència digitalitzadora en el Berguedà pels ajuts del Kit Digital. Aprofita ara fins a 12.000€ a fons perdut per digitalitzar el teu negoci.

Vols que flueixi la transformació digital al teu negoci? Digitalitza la teva empresa i augmenta la productivitat, i ara amb un cost reduït o nul amb “bo digital”

Inforber és Agent Digitalitzador adherit del Programa Kit digital per col·laborar en la gestió d’ajuts i oferir solucions digitals a petites empreses, microempreses i persones en situació d’autoocupació.