Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

magneti

Magneti Marelli

Diagnòstic de la situació

Magneti Marelli és una empresa internacional fundada a Itàlia el 1919, dedicada disseny i producció de sistemes i components d’alta tecnologia per al sector de l’automoció, amb seu a Itàlia (Corbetta, Milà). Magneti Marelli subministra a tots els principals fabricants d’automòbils a Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud i Àsia. Present a 19 països, compta amb gairebé 90 centres de producció arreu del món.

Inforber té el primer contacte comercial amb Magneti Marelli España SAU ara fa uns anys arran del seu desig d’implementar un GMAO (Gestió del Manteniment Assistit per Ordinador) per a la gestió del manteniment de la seva maquinària de fabricació. En aquella ocasió implanten el GMAO Dimomaint d’AXEL, del qual Inforber Consulting és distribuidor.

Els responsables de Magneti detecten unes mancances i unes necessitats en referència a les comandes de consumibles i a les ordres de treball (OT) sobre els manteniments, etc. dels seus productes, que la plataforma GMAO no contempla. A més, el tipus d’usuari que utilitza aquesta solució, normalment personal qualificat tècnic, requereix mobilitat i disposar d’una aplicació web respnsiva per tal que es pugui visualitzar correctament des de qualsevol dispositiu mòbil com Tablet o Smatphone.

Solució aportada per Inforber

A fi de trobar la solució més idònia s’organitza un grup de treball liderat pel cap de projectes de software d’Inforber i l’equip tècnic d’Inforber Web Pro, amb coordinació amb l’equip tècnic del client, els quals realitzen un anàlisi de les possibilitats que permeti crear una plataforma web responsiva que s’alimenti de les dades del GMAO Dimomaint via WebServices. Aquesta aplicació estaria allotjada en un servidor intern de Mangneti Marelli España sota Windows Server 2012 i Apache.

La web desenvolupada contempla diferents mòduls i funcionalitats, intentant minimitzar el número de pantalles i utilitzant BootStrap com a marc de treball de les vistes i PHP com a llenguatge de servidor:

  • Gestió Consumibles amb la possibilitat de crear noves comandes de consumibles per als manteniments de les màquines, un llistat on visulatizar-les i servir-les, així com un històric amb les pendents i les servides.

  • Gestió d’ordres de treball sobre les màquines que es poden editar en una sola pantalla -en el GMAO Dimomaint aquesta opció és molt poc usable i està distribuïda en múltiples pantalles, creant confusió a l’usuari-.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Amb el disseny de la nova aplicació s’aconsegueix que aquesta estigui està orientada a l’usuari i optimitzada en quant a càrrega en un entorn d’intranet per a mantenir les sessions d’usuari d’una manera adequada amb un consum de recursos molt baix. Es minimitza el número de pantalles. Els controls de formulari es construeixen interactius i molt dinàmics, permetent així que la càrrega de dades i la seva modificació sigui ràpida i àgil.

Les vistes s’adapten perfectament a tots els dispositius, incloent els mòbils. Tots els elements gràfics de la pantalla i els controls d’acció i botons es redistribueixen i faciliten la interacció tàctil  mantenint una adequada distància entre ells.

L’aspecte de l’aplicació és auster, però modern, molt directe i intuïtiu. Aquesta aplicació ha suposat moltes millores en la gestió de les ordres de treball i dels consumibles i està perfectament integrat amb el GMAO de Dimomaint.

Inforber implementa, doncs, un producte totalment a mida segons les necessitats de Magneti Marelli. És una eina de treball que permet la sincronització amb GMAO, aconseguint una interfície molt més usable i intuïtiva, trencant així amb les limitacions que tenen els software de gestió d’escriptori, transportant-los a l’entorn web.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.