Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

casos_exit_la_closa

La Closa

Visualització web de reserves, prereserves i consultes de l'ERP Sage Murano. Visualització sincronitzada dels plànings d'activitats.

Diagnòstic de la situació

La Closa (www.laclosa.cat) ofereix desde 1982 a escoles, instituts i particulars activitats amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn natural, cultural i històric del nostre país. Ofereixen també servei de Restaurant i Allotjament de muntanya. L’empresa té nombroses peticions de servei i la necessitat de gestionar de forma efectiva les activitats que proporcionen en diferents àmbits: esportiu, natura, cultura… i també les reserves que reben.

La Closa va sol·licitar a Inforber dos aplicacions web totalment serparades: 

  • La primera per poder veure de forma gràfica les diferents reserves, prereserves i consultes que tenien entrades dintre el seu ERP Sage Murano.
  • La segona per visualitzar els plannings d’activitats d’un període enllaçats amb el mateix ERP.

Aquestes peticions tenien com a punts principals poder oferir una consulta a través de navegador des de qualsevol punt via Internet d’una manera que fos ràpida, usable i molt descriptiva.

Solució aportada per Inforber

A fi de trobar la solució més adequada s’organitza un grup de treball entre els departaments de Consulting d’Inforber i l’equip tècnic d’Inforber Web Pro, els quals realitzen un anàlisi dels requeriments que permeti crear una plataforma web que s’alimenti i estigui sincronitzada amb les dades del ERP Sage Murano. Aquesta aplicació estaria allotjada en un servidor web accessible des de qualsevol lloc mitjançant Internet.

Les webs estan desenvolupades en PHP i Javascript i s’alimenten d’uns fitxers generats des de el Sage Murano que són traspassats via FTP al servidor Web on són analitzats i mostrats per pantalla en un calendari.

Les reserves i activitats es poden ampliar per veure tota la informació (Data entrada i sortida, persona contacte, telèfons, emails, etc).

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Aquesta aplicació ha suposat que La Closa pugui prendre decissions de manera molt més ràpida i organitzada, en visualitzar de manera molt ràpida i gràfica el seu calendari de reserves i d’activitats.

L’aspecte de l’aplicació és senzill i molt directe, característiques sol·licitades per la Closa a l’hora de iniciar el Projecte. Amb un cop d’ull poden veure tot el planning de reserves o d’activitats.

Inforber implementa, doncs, un producte totalment a mida adaptat a les necessitats de La Closa, sincronitzat amb el seu programari de gestió, aconseguint una interfície molt més usable i intuïtiva, trencant així amb les limitacions que tenen els software de gestió d’escriptori, transportant-los a l’entorn web.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.