Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

La Closa

Visualització web de reserves, prereserves i consultes de l'ERP Sage Murano. Visualització sincronitzada dels plànings d'activitats.

Diagnòstic de la situació

La Closa (www.laclosa.cat)ofereix desde 1982 a escoles, instituts i particulars activitats amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn natural, cultural i històric del nostre país. Ofereixen també servei de Restaurant i Allotjament de muntanya. L’empresa té nombroses peticions de servei i la necessitat de gestionar de forma efectiva les activitats que proporcionen en diferents àmbits: esportiu, natura, cultura… i també les reserves que reben.

La Closa va sol·licitar a Inforberdos aplicacions web totalment serparades:

  • La primera per poder veure de forma gràfica les diferentsreserves, prereserves i consultesque tenien entrades dintre el seu ERP Sage Murano.
  • La segona per visualitzar elsplannings d’activitatsd’un període enllaçats amb el mateix ERP.

Aquestes peticions tenien com a punts principals poder oferir una consulta a través de navegador des de qualsevol punt via Internet d’una manera que fosràpida, usable i molt descriptiva.

Solució aportada per Inforber

A fi de trobar la solució més adequada s’organitza un grup de treball entre els departaments deConsulting d’Inforberi l’equip tècnicd’Inforber Web Pro, els quals realitzen un anàlisi dels requeriments que permeti crear una plataforma web que s’alimenti i estigui sincronitzada amb les dades del ERP Sage Murano. Aquesta aplicació estaria allotjada en un servidor web accessible des de qualsevol lloc mitjançant Internet.

Les webs estan desenvolupades en PHP i Javascript i s’alimenten d’uns fitxers generats des de el Sage Murano que són traspassats via FTP al servidor Web on són analitzats i mostrats per pantalla en un calendari.

Les reserves i activitats es poden ampliar per veure tota la informació (Data entrada i sortida, persona contacte, telèfons, emails, etc).

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Aquesta aplicació ha suposat que La Closa pugui prendre decissions de manera molt més ràpida i organitzada, en visualitzar de manera molt ràpida i gràfica el seu calendari de reserves i d’activitats.

L’aspecte de l’aplicació és senzill i molt directe, característiques sol·licitades per la Closa a l’hora de iniciar el Projecte. Amb un cop d’ull poden veure tot el planning de reserves o d’activitats.

Inforber implementa, doncs, un producte totalment a mida adaptat a les necessitats de La Closa, sincronitzat amb el seu programari de gestió, aconseguint una interfície molt més usable i intuïtiva, trencant així amb les limitacions que tenen els software de gestió d’escriptori, transportant-los a l’entorn web.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

assessor_acreditat_02
kit_digital

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email els articles que es publiquen en el blog.