Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

Galerías del Tresillo

Nou servidor, sistema de còpia de seguretat online i sincronització d'arxius portàtils en cloud.

Diagnòstic de la situació

Galeries del Tresillo ( www.galeriasdeltresillo.com) és una empresa dedicada a la fabricació i venda de sofàs. La venda es realitza a través d’una xarxa de botigues pròpies. La seu central està situada a Terrassa.

L’empresa disposava de diversos servidors físics a la seu central, que necessitaven ser modernitzats per poder allotjar Sage Murano, el nou programa de gestió que la companyia tenia previst adquirir.

El sistema de còpies de seguretat també havia de ser actualitzat i complementat amb sistemes de còpies més actuals, en cloud a través d’Internet, per garantir la continuïtat del negoci en qualsevol cas. També hi havia dades en ordinadors portàtils que necessitaven un sistema de seguretat o backup.

Solució aportada per Inforber

La solució aportada per Inforber consisteix en la substitució dels servidors actuals per un nou servidor, dimensionat per a allotjar el nou programa de gestió. El nou servidor és superior en prestacions, i per tant es millora el rendiment global, el que beneficia a tots els usuaris.

El sistema de còpies de seguretat ha estat reforçat mitjançant un sistema de backup online que realitza una còpia diària automàtica de les dades crítiques del servidor al núvol a través d’Internet. D’aquesta manera, s’assegura la continuïtat del negoci davant de qualsevol eventualitat.

Per als ordinadors portàtils, Inforber ha proporcionat una solució de sincronització d’arxius en cloud, que garanteix que els arxius estan fora de perill fins i tot en cas de pèrdua o avaria greu del portàtil.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Després de la instal·lació del nou servidor, la instal·lació ha guanyat en seguretat, fiabilitat. S’ha millorat el rendiment global gràcies a l’increment de les prestacions. El nou servidor permet a Galeries del Tresillo afrontar amb seguretat la migració del programari de gestió actual al nou ERP Sage Murano, el que suposarà una modernització del sistema de gestió de la companyia.

La còpia de seguretat ha estat complementada amb una còpia al núvol de les dades crítiques de l’empresa. Això significa que l’empresa té garantida la continuïtat del negoci i tot en el cas més extrem.

Ara les dades dels ordinadors portàtils també estan salvaguardats mitjançant un sistema de sincronització que permet la seva recuperació fins i tot en cas d’avaria o sostracció del portàtil.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.