Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

fluidra

Fluidra

Catàleg de productes web avançat, amb kits, especejaments i unitaris, sincronitzat amb programari de gestió offline.

Diagnòstic de la situació

Fluidra (recambios.fluidra.com), referent internacional en Piscina & Wellness, es dedica al desenvolupament d’aplicacions per a l’ús sostenible de l’aigua al servei del benestar i de la salut de les persones oferint solucions completes per a l’ampli camp de Piscina & Wellness. Es tracta d’aplicacions lúdiques, esportives i terapèutiques, d’ús residencial, comercial o públic. Així mateix és especialista en tractaments de l’aigua, conducció de fluids, i sistemes eficients de reg, a través de les seves marques principals AstralPool, CTX i Cepex.

Fluidra opera a 45 països a través de 160 delegacions comercials i centres de producció ubicats en tots els continents. El grup compta amb un equip humà d’entorn de 4.300 persones.

Unistral Recanvis SA és una empresa del Grup Fluidra localitzada a Girona i dedicada a la venda al major d’articles de recanvi per a piscines. , fabricats en la seva major part per empreses del grup. Té domicili fiscal al Polígon Industrial Puigtió a Maçanet de la Selva.

Els comercials, equips de manteniment i altre personal qualificat del grup necessiten accedir constantment a la informació del catàleg de kits, de peces unitàries i d’especejaments dels diferents recanvis. Fins aleshores la consulta només era viable a nivell intern, i des de fora les oficines s’havia de fer a través de l’enviament documents pdf per correu electrònic.

Solució aportada per Inforber

L’equip del departament d’Inforber Web Pro es va reunir amb els responsables d’aquesta empresa per a proveïr una solució que els permetés resoldre les limitacions de consulta del catàleg de productes, fins ara sols disponible a nivell intern. Un cop analitzats els requeriments, la proposta es va centrar en implementar un catàleg electrònic sincronitzat i basat en web, facilitant així la consulta des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu, atenent a la mobilitat dels usuaris, els quals utilitzen, a més de PC: NoteBook, SmartPhone, Tablet i altres dispositius mòbils.

El principal repte per a l’equip de programació va ser la implementació de la sincronització a mida de les dades des del sistema AS 400, sistema utilitzat per Unistral i la definició de les estructures de dades, les quals havien de preveure una consulta i cerca ràpida de la documentació dels kits, les peces unitàries i els especejaments. Tot plegat amb la possibilitat d’accedir, en el cas dels kits, al detall de les peces concretes que els componen i també preveure una ampliació visual i dinàmica de l’esquema. Finalment, cada esquema havia de contemplar possibles versions i poder-les recuperar al vol

En aquest catàleg interactiu es van aplicar criteris d’usabilitat i accessibilitat, juntament amb una acurada optimització del codi tant de la part de sincronització (implementada en .net) com de la implementació web basada en PHPMySQL i el framework de visualització BootStrap.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

El fet de realitzar el projecte de forma coordinada, per una part un equip com el d’Inforber Web Pro, especialitzat en disseny web orientat a l’usuari i també en  programació a mida de solucions de sincronització de dades, i per un altra l’equip tècnic d’Unistral, sota la supervisió del departament informàtic de Fluidra, ha permès crear un catàleg de recanvis àgil i efectiu en quant a càrrega, funcionament i cerques. Es tracta d’un producte amb un manteniment evolutiu, on constantment s’hi apliquen millores amb la certesa que són les adequades per als usuaris finals.

Gràcies a això, l’equip comercial i tècnic d’Unistral respon de manera molt més àgil a les peticions dels seus clients en quant a peces i kits per a les seves instal·lacions per a piscines, etc. La seva utilitat és contrastada: en determinats moments s’han comptabilitzat milers de sessions diàries efectives.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.