Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

Fitnessalud

Nous servidors i infraestructura, més seguretat, tallafocs i manteniment Full Service per part d'Inforber.

Diagnòstic de la situació

Fitnessalud ( www.fitnessalud.comés una empresa que gestiona diversos centres esportius, entre ells, el Club Junior de Sant Cugat, el centre o el Centre de Fitness de Banc Sabadell, entre d’altres.

El Club Junior té més de 100 anys d’història i s’ha convertit en una de les institucions més actives, prestigioses i estimades del Parc Empresarial de Sant Cugat.

Inforber és el proveïdor tecnològic de Fitnessalud des de fa més de 15 anys, i ha estat l’artífex de l’evolució tecnològica que ha acompanyat a Fitnessalud en el seu creixement en tot aquest període.

Les seves necessitats inclouen la renovació de servidors i equips, la seguretat de dades i accessos, la infraestructura per a les aplicacions de gestió i les comunicacions.

Solució aportada per Inforber

Inforber ha proporcionat a Fitnessalud solucions tecnològiques que s’han anat adaptant a les necessitats del client en cada moment.

Els servidors han estat reemplaçats per dotar-los de més capacitat i potència, adaptant la  infraestructura als requeriments de les aplicacions de gestió i l’augment d’usuaris a la xarxa.

La seguretat ha estat un element clau dins del desenvolupament dels projectes que s’han implantat, fent èmfasi tant en la seguretat de les dades, a través de còpies de seguretat, com en la seguretat dels accessos, a través de sistemes antivirus i protecció de connexions via tallafocs.

El manteniment de tota la instal·lació al Club Junior es realitza mitjançant la modalitat de Full Service, en la qual el client disposa d’un servei d’assistència integral tant remot com presencial. A més, aquesta modalitat permet també la planificació de revisions, dins del manteniment preventiu.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Amb el treball i les millores que Inforber ha realitzat en la instal·lació de Fitnessalud, el sistema ha guanyat en seguretat i fiabilitat. S’ha millorat el rendiment global i les prestacions del sistema, el que permet a Fitnessalud afrontar amb seguretat el creixement tant en usuaris com en noves aplicacions.

El manteniment Full Service, suposa en la pràctica que Fitnessalud ha externalitzat la gestió del seu sistema d’informació a Inforber. D’aquesta manera, Fitnessalud pot centrar-se en el seu core business, obtenint al mateix temps una gestió d’IT professional, amb personal especialitzat i constantment actualitzat.

L’externalització de la gestió d’IT (outsourcing) proporciona als Fitnessalud major flexibilitat i seguretat, qualitat del servei i control de costos.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.