Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

Diteico

Sage Murano per la gestió i control de l'externalització de la producció de forma informatitzada.

Diagnòstic de la situació

Diteico (www.diteico.com) i JJ (www.jjbcn.com) formen un grup líder en el seu sector en disseny, fabricació i distribució d’actuadors pneumàtics, caixes de senyalització i electrovàlvules que comercialitza en l’àmbit internacional des de la seva seu a Cardedeu.

En el procés de fabricació dels seus productes, Diteico externalitza part de la fabricació d’algun dels components. Aquest fet generava la necessitat imperant de poder tenir la gestió i control de l’externalització de la producció de forma informatitzada que garantís la gestió integral de la producció.

Solució aportada per Inforber

Per tal de gestionar i controlar tant la producció externalitzada com els processos de fabricació interns, estocs, temps de producció i plaços d’entrega, Inforber Serveis TIC juntament amb Diteico van optar per la implementació de Sage Murano. La decisió va venir donada, principalment, per una banda per les garanties que ofereix un fabricant plenament consolidat com és Sage, i per altra banda, i més important, per la flexibilitat que té el programa i la capacitat d’adaptar-se a les necessitats de cada client, fet que va permetre, modular i personalitzar Sage Murano d’acord als requeriments que tenia Diteico.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Amb la implementació de Sage Murano a Diteico, va permetre gestionar i controlar els processos de fabricació que es duen a terme a fora de la planta de fabricació de Diteico, fet que permet fer un seguiment constant del punt en què es troba la fabricació de diferents peces i preveure dates de recepció, terminis de fabricació i quantitats, i terminis d’entrega a client a escala internacional dels productes fabricats.

El fet que Sage Murano pogués adaptar-se als requeriments específics de Diteico va ser un factor decisiu clau en la seva implementació, ja que l’adaptabilitat de la solució va permetre incorporar-la com un element de control en el procés de fabricació però sense haver d’aplicar grans canvis estructurals en l’àmbit intern per part de Diteico.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

assessor_acreditat_02
kit_digital

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.