Skip to content

Actualitat

Com Inforber Serveis TIC pot crear el teu nou web i l’editor visual Elementor Pro per a WordPress pot ajudar-te a mantenir-la

Estàs buscant una forma de disposar d'una nova web de la manera més fàcil i ràpida possible i mantenir-la tu mateix? T'oferim una àmplia gamma de serveis de disseny web, des de la creació de l'estructura del web fins a la integració de contingut i l'optimització per a SEO. A més, combinem els nostres serveis amb l'editor visual Elementor Pro perquè puguis editar i administrar el teu web de manera senzilla.

Per què triar Inforber Serveis TIC per crear la teva nova web?

Inforber Serveis TIC ofereix una varietat de serveis que t’ajudaran a crear una web de qualitat que podràs mantenir sense tenir coneixements de programació. Els nostres serveis inclouen la creació de l’estructura del web, la integració de contingut, l’optimització per a SEO, i la creació d’una interfície d’usuari intuïtiva. També oferim l’opció de personalitzar l’aparença del teu web, perquè s’adapti a les teves necessitats específiques i preferències.

A més, la nostra experiència en el desenvolupament web ens permet assegurar la compatibilitat entre els diferents navegadors, plataformes i dispositius. Això significa que el teu web serà visible per a tots els usuaris, independentment del seu sistema operatiu o dispositiu.

Com pot ajudar l’editor visual Elementor Pro per a WordPress?

Un cop hàgim creat el teu web, et recomanem fer servir l’editor visual Elementor Pro per a WordPress que haurem instal·lat. Elementor Pro és una eina fàcil d’usar que et permet editar i administrar el teu web de manera senzilla. És una plataforma d’arrossegar i soltar que et permet personalitzar el teu web sense haver d’escriure codi. Això significa que pots afegir, editar i eliminar contingut del teu web de forma ràpida i senzilla.

A més, Elementor Pro ofereix una varietat de característiques avançades, com la creació de formularis de contacte, la inserció de contingut multimèdia i la creació de plantilles de pàgina. Això et permet estalviar temps en crear i editar contingut per al teu web, ja que pots reutilitzar plantilles de pàgina existents.

Conclusió

A Inforber Serveis TIC, oferim una àmplia gamma de serveis de disseny web, combinats amb l’editor visual Elementor Pro per a WordPress. Aquesta combinació d’eines et permet crear i administrar un web de qualitat sense tenir coneixements de programació. Si estàs buscant una forma ràpida i senzilla de crear la teva nova web, contacta amb nosaltres per veure com podem ajudar-te.

Més informació

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.