Search
Close this search box.

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

Casos d'èxit

Construccions Metàl·liques Soler

Millora de les comunicacions, veu IP i centraleta virtual Nubem Cloud. Telefonia mòbil Nubem Mòbil.

Diagnòstic de la situació

Construccions Metàl·liques Soler, S.L està situada al Polígon Industrial de Cal Vidal a Puig-reig, on hi ha mancances en la connectivitat a Internet, ja que la velocitat i estabilitat del servei d’ADSL era precària, degut a la distància respecte a la central, que està ubicada al nucli de Puig-reig.

Al mateix temps aquest client tenia una centraleta obsoleta que ja no disposaven de suport per part de l’empresa proveïdora, en aquest cas Movistar i tampoc recanvis de la mateixa, i volia una solució que inclogués tant el manteniment d’aquesta com dels terminals telefònics

Per últim el client demanava també poder unificar al màxim possible tots els serveis, per la practicitat de control i agilitat que li suposava,  aglutinant tots els serveis possibles al mateix operador, en aquest cas Nubem Telecom.

Solució aportada per Inforber

La solució proposada per Inforber Telecom va ser fer un replantejament global de la situació per poder millorar les comunicacions de connectivitat utilitzades en el sistema informàtic, substituint l’actual connectivitat d’ADSL de coure per un sistema 4G, que multiplicava per 4 la velocitat i solucionava els problemes d’estabilitat i talls de servei.

Tanmateix, es proposa substituir l’actual centraleta, del tot obsoleta,  per una centraleta virtual Nubem Cloud , per modernitzar i millorar les comunicacions, ampliant les línies actuals de veu i implantant una tarifa plana de trucades a fix i a mòbil adaptada a les seves necessitats,  i substituint els aparells telefònics  antics per aparells d’última generació Yealink . La solució proposada incloïa també  el manteniment tant de la centraleta com dels terminals.

Per altra banda, es va proposar també separar la connectivitat de la xarxa informàtica i de telefonia, implementant dues connexions 4G independents per evitar saturacions de servei, i d’aquesta manera evitar possibles incidències en el servei de la centraleta virtual.

Per últim, i per unificar al màxim de serveis també es va integrar la telefonia mòbil actualment amb Movistar a Nubem mòbil, mitjançant la portabilitat de les línies mòbils actuals.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Amb les implementacions fetes per part d’Inforber Telecom, l’empresa Construccions Metàl·liques Soler va millorar de manera molt notable la velocitat i estabilitat del servei d’Internet, sobretot en la xarxa informàtica.

A nivell de comunicacions de veu, va passar a disposar d’una centraleta moderna i actual amb missatges de benvinguda, missatgeria amb informació sobre l’horari d’atenció, distribució de trucades, …, incloent tarifa plana i manteniment global de la centraleta virtual i telèfons ip, tot inclòs en el servei.

Aquesta integració dels serveis en comunicació incorporant el servei de telefonia mòbil a Nubem Telecom li va permetre, també, unificar les factures en un únic proveïdor, fet que facilita i agilitza qualsevol gestió.

El fet que Inforber Telecom estigui ubicada a Berga i a Manresa, també va proporcionar a Construccions Metàl·liques Soler una proximitat en el servei i gestió global de les comunicacions, aportant major seguretat i tranquil·litat.

Finalment, i no menys important, el canvi va suposar per a l’empresa un estalvi econòmic d’un 20% de la factura global de telefonia fix i mòbil, tot i incloure tots els serveis implantats com la centraleta virtual, connectivitat, telèfons ip i telefonia mòbil.

Contacte: Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu en breu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h

de 16:00 a 19:00h

Liên hệ
Phone