Empresa líder en solucions integrals en tecnologia i comunicació per a PIMEs.

Inforber Servies TIC oferim solucions integrals en gestió empresarial de software, en solucions en tecnologia de sistemes i seguretat informàtica, en desenvolupament i programació de projectes web i en sistemes de comunicació i telefonia mòbil.

La trajectòria de més de 35 anys ens permet combinar experiència i coneixement amb les eines més avançades i la tecnologia d’última generació per oferir als nostres clients les solucions més òptimes i de major valor afegit per al seu negoci.

Grup Inforber el formen més de 20 professionals especialitzats que donen servei en tot el territori català a través de les seves seus a Sant Cugat del Vallès, Manresa i Berga.

El nostre aval és, juntament amb la llarga trajectòria, els més de 500 projectes desenvolupats i implementats en empreses a tot Catalunya, en solucions informàtiques, tecnologies de la informació com sistemes informàtics en xarxa, de comunicació com la tecnologia VoIp, implementació de solucions de software ERP per a la gestió empresarial, projectes de desenvolupament i programació web avançada, estratègies de màrqueting digital, i totes aquelles necessitats particulars els clients requereixen per optimitzar i millorar el rendiment del seu negoci. 

Solucions tecnològiques innovadores per a la teva empreses.

El soci tecnològic per fer créixer el teu negoci.

Missió
Visió
Valors

 

Treballem per maximitzar la rendibilitat del teu negoci.

 

 

Aliances estratègiques amb empreses de serveis TIC en determinades àrees geogràfiques.

Inforber Group busquem oferir la màxima qualitat en els serveis i solucions plantejades, per això la rapidesa i proximitat són el millor servei a client. Els socis estratègics són:

Morató. Empresa amb una llarga i consolidada trajectòria en el sector de l'Ofimàtica. Especialista en impressores i necessitats reprogràfiques.

LC Informàtica. Siutada a Puigcerdà, ofereix serveis integrals en informàtica de Sistemes a la zona de la Cerdanya i Seu d'Urgell

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per més informació: Ús de les cookies