Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

Ballús

Programari de gestió Sage ERP, integració amb software de les benzineres i mòdul de punt de venda.

Diagnòstic de la situació

Ballús, S.A. ( www.ballus.cat) és una empresa situada al berguedà distribuïdora de carburants per a la llar, maquinària industrial i automoció agrícola. Disposa de diverses gasolineres tradicionals i de low cost (autoservei) de diferents companyies repartides per la comarca i d’un departament de pneumàtics dedicat a la venda de pneumàtics i serveis relacionats.

Ballús, S.A. requereix un sistema que li permeti dur a terme la gestió integral de les seves operacions, tenint en compte les particularitats de cada línia de negoci de l’empresa i les especificitats del sector.

Solució aportada per Inforber

Tenint en compte aquesta situació, Inforber Serveis TIC va optar per instal·lar el programa de gestió d’ERP SAGE estàndard amb els mòduls de comptabilitat financera, comptabilitat analítica, impresos oficials, gestió d’IVA permanent SII, compres, vendes, magatzem, cartera d’efectes i anàlisi de Negoci, és a dir, Business Intelligence integrat dins de SAGE.

Al mateix temps, també es va analitzar, programar i implantar un conjunt de característiques específiques de cada sector en què treballa Ballús, S.A a través de les eines de personalització i programació que ofereix SAGE.

En el cas de les gasolineres es van crear uns programes específics per integrar amb el software de cada gasolinera, per tal de recollir dades de vendes de carburant i de botiga, tant de vendes de comptat com de crèdit.

En el cas de la Distribució de gasoil (carburant bonificat) es va crear un programa totalment a mida capaç d’assumir les següents funcions: Entrades a stock dels carburants bonificats, Sortides a clients amb la gestió albarans de circulació, generació de dades com albarans de circulació i Registre d’entrades i sortides per exportar a duanes i hisenda.

I finalment en el cas de Pneumàtics es va instal·lar el mòdul PV6 (Punt de venda integrat dins SAGE desenvolupat per Inforber Serveis TIC) per gestionar les vendes al comptat. En el cas de les vendes a crèdit, aquestes es poden continuar fent des del mòdul Standard de SAGE o des del mateix mòdul  PV6. En el cas de les vendes a crèdit les poden fer des de mòdul  estàndard de SAGE i des del mateix mòdul PV6.

En la divisió de pneumàtics, els mòduls de SAGE permeten també gestionar compres i estocs, i fer un seguiment específic dels històrics de venda de cada client (productes i preus).

A nivell general, algunes de les característiques a destacar fetes amb la implementació dels mòduls estàndards de SAGE van ser: Enviament de factures a clients via email amb factura en format PDF, generació de factures per a clients que ho demanen com ara organismes públics, i la integració  de remeses de cobro i de pagarés  amb entitats bancàries a través de les vigents normatives bancàries.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

La implementació de la solució ERP de SAGE va permetre a Ballús, S.A. dur a terme una gestió integral de l’empresa i de cada una de les seves línies de negoci amb les particularitats. Aquest fet va permetre un control més exhaustiu a nivell financer, de control de vendes i compres i control d’estocs. La incorporació del mòdul PV6 desenvolupat per Inforber Serveis TIC va facilitar la gestió de les vendes al comptat tant per a les gasolineres com per a la divisió de Pneumàtics.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

assessor_acreditat_02
kit_digital

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.