Skip to content

Casos d'èxit

Col·laborem amb tu per a donar-te una solució a cada necessitat.

Confia en Inforber Sistemes per a portar a terme els teus projectes i optimitzar la infraestructura del teu negoci.

Agroconsulta – Consultoria Agrària del Berguedà

Diagnòstic de la situació

Consultoria Agrària del Berguedà S.L. és una consultoria dedicada a l’assessorament i tramitació de subvencions a clients d’explotacions del sector agrícola, ramader i forestal.

Consultoria Agrària de Berguedà es trobava en una situació de precarietat a nivell dels sistemes informàtics dels quals disposava. Tot i no ser conscients de les mancances que tenien, aquests es trobaven desfasats i ealitzaven un treball deficient, ja que els equips que tenien eren vells i la xarxa era xarxa lenta.

Solució aportada per Inforber

Per revertir aquesta situació i aconseguir optimitzar el rendiment i la velocitat de treball de l’equip, es van  implementar una sèrie de canvis i millores com ara:
  • Canviar tots els equips per aconseguir major velocitat, seguretat i compatibilitat amb la resta d’equips.
  • Canviar les pantalles per models mes grans, ja que les anteriors eren molt petites.
  • Afegir un servidor de dades per tenir aquestes centralitzades, així l’accés a elles pogués ester més controlat, ser més ràpid i efectiu.
  • Sistema de copia de seguretat amb rotació de discs durs externs amb el que s’aconseguia major seguretat i integritat de les dades, i un accés a elles de manera àgil.
  • Sistema de còpia de seguretat al núvol, aconseguint així, un sistema redundant de dades en un suport diferent i extern a la ubicació de treball.
  • Canvi de plotter compatible amb els sistemes operatius actuals. Millora en la velocitat d’impressió, ja que l’anterior tenia molt poca memòria.
  • Canvi de switch, millorant la velocitat de connexió de la xarxa, solucionant l’embut que creava l’anterior.

RESULTATS I MILLORES OBTINGUDES

Les mesures proposades i implementades des de Inforber Serveis TIC han proporcionat a l’empresa una major rapidesa en el treball i per tant una reducció considerable en el temps dedicat cada una de les tasques, que ha permès augmentar el rendiment de l’equip tècnic.

Com et podem ajudar?

Explica’ns què necessites i contactem amb tu

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

938 213 802

de 09:00 a 13:30h – de 16:00 a 19:00h

assessor_acreditat_02
kit_digital

ESTIGUES AL DIA AMB LA NEWSLETTER D'INFORBER!

Rep puntualment en el teu email  els articles que es publiquen en el blog.