Blog

Com afrontar una retirada de productes del magatzem. La teva empresa està preparada?

        21/12/2017

L'augment en les legislacions relacionades amb la seguretat dels productes, i el major poder que aquestes han atorgat a les agències governamentals per intervenir en les operacions de fabricants i distribuïdors, ha comportat que les empreses hagin de tenir la seva cadena de subministraments cada vegada més preparades per "emergències" que puguin sorgir, a fi de reduir al màxim els costos que pot suposar la devolució de producte defectuós o que se n'hagi exigit la seva retirada.

Más Información

Pren nota de què és el SII i com funciona per efectuar les teves declaracions d'IVA

        01/06/2017

Prepara't pel SII, un nou sistema de comunicació entre els subjectes passius i l'AEAT que permet subministrar de forma gairebé immediata, per mitjans electrònics, els registres de facturació. Entrarà en vigor a partir del juiol de 2017.

Más Información

Divide et vinces (divideix i guanyaràs)

        19/11/2016

Aquesta frase famosa pronunciada per Juli Cèsar i Napoleó, ens dóna idea d'allò que avui suposa un màxim en el màrqueting per a empreses.

Avui dia, ja no funciona el recurs d'enviar tota la informació massivament a tots els nostres clients, no funciona l'enviar-ho tot a tothom, ja que això satura els clients i crea un efecte rebuig de la teva empresa.

Más Información

¿Perquè és important un CRM per a les empreses i els professionals?

        16/10/2016

Només aquells que coneixen als seus clients i potencials poden avançar-se a les seves necessitats i oferir-los els productes o serveis que requereixen, així com fidelitzar-los durant molt de temps. El CRM ens permetrà tenir una visió més completa i fer-ne una gestió ràpida i eficaç.

Más Información