Blog

Outsourcing: 7 avantatges d'externalitzar la gestió informàtica de la teva empresa.

        30/01/2018

Sovint, tan grans empreses com petites es plantegen l'opció d'externalitzar la gestió de serveis informàtics i de comunicació (TIC). És possible que les petites empreses no disposin de pressupost suficient per mantenir un departament de Sistemes dins a l'empresa, o que una empresa gran tingui a l'abast solucions constantment actualitzades que li permetin millorar la seva rendibilitat. El servei d'outsourcing informàtic pot aportar alguns beneficis i avantatges a totes les empreses, independentment de quin sigui la seva grandària.

Llegir Més

Final del suport a Office 2007 per part de Microsoft

        23/10/2017

Si ets usuari d'Office 2007 ens agradaria recordar-te que Office 2007 ha entrat en fi de vida des del passat 10 d'octubre. Totes les aplicacions d'Office 2007 seguiran funcionant, però, la teva empresa pot quedar exposada a greus riscos de seguretat potencialment nocius.

Llegir Més

Jordi al MON A RAC1 avisa de la necessitat de invertir en Ciberseguretat

        09/06/2017

En aquest link pots escoltar al Jordi Basté al Món a RAC1 parlant de Ciberseguretat. “La guerra del segle XXI son els ciberatacs. Segons el Institut Espanyol de Ciberseguretat (IEC), el 19% dels atacs de tot l’estat es produeixen a Catalunya”.

Llegir Més

Sis consells per evitar ser afectat pel següent ciberatac

        01/06/2017

Ja han passat caris dies des de l'atac del virus WannaCry que va infectar milers d'ordinadors en empreses de desenes de països. Empreses com Renault van paralitzar la seva producció en diverses plantes a causa del virus, i els perjudicis econòmics són enormes. 

Si fins ara no ho havies fet, ara és el moment de revisar la seguretat de la teva empresa. La progressiva sofisticació dels virus obliga a mantenir-se sempre en guàrdia, els sistemes que fins ara eren segurs pot ser que no ho siguin per a la següent generació de ransomware.

Llegir Més

Protegeix les teves dades d'atacs ransomware seguint les recomanacions de ciberseguretat de Inforber.

        16/05/2017

Tot el que necessites saber sobre el ciberatac que ha afectat milers d'ordinadors en desenes de països.

Recomanacions per evitar la pèrdua de dades, de temps i de diners en la teva empresa. I, si encara dubtes, posa't en mans del nostre servei tècnic.

Llegir Més

Potser incompleixes la LOPD. Cal que revisis els teus magatzems i transferència de dades internacionals (Google, Dropbox...)

        19/12/2016

L’anul·lació de l’acord de Port Segur entre la Unió Europea i els Estats Units en matèria de transferència de dades personals cap a aquell país ha deixat en situació descoberta a moltes empreses que fan servir proveïdors nord-americans en la seva gestió de dades.

Llegir Més

Inforber Sant Cugat, ara al Parc Empresarial @

        19/12/2016

Ens plau comunicar-vos que aquest mes d'abril hem traslladat l'oficina de la nostra delegació a Sant Cugat a una nova ubicació, dins el Parc Empresarial @ Sant Cugat ( http://www.arrobasantcugat.es/), en un dels principals parcs empresarials de Sant Cugat, amb immillorables accessos, i modernes instal·lacions que posem des d'ara a disposició de tots els nostres clients.

Llegir Més

Inforber dota el Vall (Berga) d'un nou sistema d'accés a Internet mitjançant Wi-Fi

        19/12/2016

El passeig de la Indústria (el Vall) de Berga ja disposa d´un nou sistema d´accés a Internet mitjançant xarxa Wi-Fi instal·lat per Inforber. Aquest sistema permetrà a la ciutadania que es trobi en aquesta zona accedir a Internet de manera gratuïta per un temps limitat.

Llegir Més

El virus Lucky torna amb una manera offline en el qual és capaç de xifrar arxius fins i tot sense connexió

        19/12/2016

Locky ha estat en un dels ransomwares més perillosos fins que per fi es va posar a disposició de tothom un programari capaç de desxifrar els arxius bloquejats per aquesta amenaça sense haver de pagar els diners sol·licitats pels seus creats per al rescat. No obstant això, lluny d'aconseguir que això hagi suposat que ens oblidem de Locky, segons acaben de confirmar un grup d'investigadors del proveïdor de l'antivirus Avira, ja està en circulació una nova variant de Locky.

Llegir Més

Actualització Anniversary Update de Windows 10

        16/12/2016

Estàvem esperant que Microsoft anunciés moltes coses al seu # Build2016 però una de les més buscades era l'anunci de la gran actualització de Windows 10, i finalment s'ha produït. Sobre l'escenari, s'han donat pinzellades de què podem esperar per aquest estiu, la data en la qual està previst que aquesta actualització s'alliberi.

Llegir Més