Blog

Actualització 4.9.6 de WordPress amb nombroses correccions en el codi i recomanacions de cara al nou RGPD

        18/05/2018

La teva web WordPress està ja preparada per a l'entrada en funcionament del nou Reglament General de Protecció de Dades?

Ja ha arribat la nova actualització de WordPress 4.9.6 arriba amb millores en el codi, però també té en ment el nou RGPD. Porta eines per la gestió i exportació de les dades personals dels usuaris i per la seva eliminació i també suggeriments per a adaptar la web i els seus textos legals (cal sempre, però, posar-te en mans del teu assessor legal)

Llegir Més

Cómo el software ERP puede mejorar, y mucho, el proceso de fabricación y los costos de producción en una empresa.

        16/05/2018

Las empresas de fabricación buscan, constantemente, formas para mejorar la eficiencia en sus procesos de producción: desde una mejor gestión de inventario y productividad, hasta una mejor calidad y plazos de entrega. Pero no siempre es fácil, puesto que requiere un alto grado de coordinación entre todos los departamentos de una empresa. Un ERP te puede ayudar.

Llegir Més

La solución ERP vertical, ¿puede ser una buena opción para mi empresa?

        02/05/2018

A la hora de seleccionar un software el objetivo general es encontrar una herramienta, es decir un ERP, que se adapte a las exigencias de la empresa y extraiga el máximo rendimiento en cada proceso de la misma. El análisis de las necesidades y objetivos empresariales será clave para marcar el alcance funcional que debe tener la herramienta de gestión empresarial.

Llegir Més

Millora la comunicació amb els teus clients amb una extranet, el teu despatx professional obert les 24 hores al dia.

        24/05/2017

Si tens un despatx professional, apropa’l als teus clients amb una zona web privada i optimitza el teu negoci.

Les extranet permeten obrir la teva oficina 24h al dia, reduint enormement, el cost en recursos i garantint el compliment de la LOPD i LSSI. Dóna valor a la teva web oferint als clients un entorn senzill que permeti fer tràmits i gestions administratives online, que et permetrà optimitzar temps i recursos a tu i als teus clients.

Llegir Més

Protegeix les teves dades d'atacs ransomware seguint les recomanacions de ciberseguretat de Inforber.

        16/05/2017

Tot el que necessites saber sobre el ciberatac que ha afectat milers d'ordinadors en desenes de països.

Recomanacions per evitar la pèrdua de dades, de temps i de diners en la teva empresa. I, si encara dubtes, posa't en mans del nostre servei tècnic.

Llegir Més