Professionalitat i experiència al servei de les empreses.

Inforber és un equip TIC amb més de 30 anys de trajectòria ajudant a incrementar la productivitat i el retorn d'inversió dels nostres clients.

Inforber Serveis TIC, creat l'any 1984, s'ha consolidat com un proveïdor de serveis i solucions globals tecnològiques per a empreses, tant en infraestructures TI com en projectes de consultoria, solucions de negoci i de software, desenvolupament i projectes web.

El nostre aval és, juntament amb la llarga trajectòria, els més de 500 projectes desenvolupats i implementats en empreses de tot Catalunya.

Grup Inforber el formen més de 30 professionals especialitzats i altament qualificats, situats a la seu central de Berga i a les oficines de Manresa i Sant Cugat. Un equip multidisciplinari que treballa oferint la màxima qualitat i millor servei als nostres clients.

Tenim una llarga trajectòria en la creació de models de negoci basats amb la correcta aplicació de les eines de les tecnologies de la informació. A Grup Inforber som especialistes en la implementació de solucions de software, la implantació de sistemes informàtics en xarxa i d'impressió i gestió documental, així com de tecnologies de comunicación com ara veu IP. Alhora, donem excel·lència en serveis d'Internet avançats i de Marketing Digital incrementant la seva productivitat i competitivitat del negoci dels nostres clients.

Grup Inforber: 3 divisions per a qualsevol solució tecnològica.

Inforber Consulting

www.inforberconsulting.cat

Consultoria i implementació de solucions de negoci per a les empreses.

Inforber Sistemes

www.inforbersistemes.cat

Solucions informàtiques i de comunicació per a les empreses.

Inforber Web Pro

www.inforberwebpro.cat

Disseny, programació, desenvolupament i optimitzacó de projectes web a mida.

Inforber és el teu proveïdor definitiu en serveis i solucions globals tecnològiques per a empreses a Berga, Sant Cugat i Manresa.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per més informació: Ús de les cookies