Solucions integrals en tecnologia i comunicació.
Professionalitat i experiència al servei de les empreses.

Solucions de gestió empresarials per incrementar la productivitat i rendibilitat de les PIMEs des de 1984.
 

Inforber participa en la Xarxa d'Empreses en Suport en la Lluita contra la COVID-19 al Berguedà

Solucions de gestió empresarial a3ERP

a3ERP és el programa de gestió integral d'empreses que s'adapta millor al teu negoci. T'ofereix en temps real una visió 360º de tots els processos productius i administratius de la teva empresa. Et garanteix una gestió eficient, ja que optimitza recursos, simplifica i automatitza processos.

Més Informació

Solucions pels controls horaris dels treballadors

Millora la productivitat mitjançant el control. Controla la presència, fixatges, hores extres i absentisme dels teus treballadors per complir així amb la llei de registre de jornada laboral. Control i gestió horària 100% automatitzat.

Més Informació

Solució de tecnologia VoiP i telefonia mòbil

Redueix el cost en comunicació perquè creem la millor solució de tecnologia VoiP que t’ajudi a optimitzar els teus recursos i millorar-ne el rendiment. Comença a estalviar amb les solucions de voIP i confia amb l’experiència del nostre servei tècnic. Les millors tarifes de mòbil amb la millor cobertura.

Més Informació

Programació a mida i solucions web

Guanya visibilitat a Internet. Disseny web responsiu tenint presents els cercadors. Disseny d’un e-commerce responsive amb criteris d'usabilitat i accessibilitat. Apps per a dispositius mòbils. Solucions tècniques i manteniment per a un funcionament òptim de la teva web. 

Més Informació

 

a3ERP. Un únic software per la gestió de tot el negoci

a3ERP és una solució integral de gestió empresarial per a Pimes que ofereix una visió 360o de tots els processos que intervenen en una empresa, tant productius com administratius, d'una manera fàcil, intuïtiva, simplificant els processos i optimitzant els recursos destinats [+]

 

Treballar amb Cloud Computing. És una acció viable per a les empreses?

Ja fa alguns anys que se sent parlar del Cloud Computing, i si bé moltes empreses ja han optat per treballar amb el conegut i anomenat “núvol”, encara n’hi ha moltes que prefereixen continuar treballant en entorn local. [+]

 

El desenvolupament a mida: implementar solucions adaptades.

Totes les empreses i organitzacions necessitaran dur a terme, al llarg del seu cicle de vida, algun desenvolupament a mida del seu programari (aplicació web, programa de gestió, etc.). El tipus de programari que requereixen la majoria d’elles està dirigit a l’obtenció d’una millor gestió de les seves activitats. [+]

 

Integració de telefonia VoIP amb un CRM: millorar l'eficiència i rendibilitat.

Avui dia els sistemes telefònics complets de VoIP s'han convertit en elements crucials per als equips de vendes, màrqueting i servei del segle XXI, ja que ofereixen comunicacions unificades entre departaments. [+]


Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu
  

A INFORBER SERVEIS TIC SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds i enviar-los comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

Responsable: INFORBER SERVEIS TIC SL
Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, així com l’enviament de comunicacions comercials i newsletters informatives.
Legitimació: Execució d’un contracte. Consentiment de l’interessat.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, exceptuant el cas que es compti amb l'autorització explícita de l'interessat o bé per obligació legal.
Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així como altres drets, indicats a la informació addicional, que podeu exercir dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament a inforber@inforber.cat.
Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per més informació: Ús de les cookies