Blog

El teu negoci està preparat pel nou Reglament de Protecció de Dades que entrarà en vigor el proper 25 de maig?

        12/01/2018

El GDPR (General Data Protection Regulation) de la UE, que reemplaça la Directiva de Protecció de Dades 95/46 / EC, ha estat dissenyat per a equiparar les lleis de protecció de dades a Europa, a més de permetre protegir els drets dels ciutadans de la UE referents al tractament de les seves dades personals.

Encara que les sancions pel seu incompliment podran arribar fins als 20 milions d'euros, al voltant del 56% de les empreses a Espanya no compleixen aquest reglament actualment.

Llegir Més

6 motius per saber si necessites nova web corporativa

        05/01/2017

Hi ha moltes i molt bones raons per a que la teva empresa tingui un nou disseny web per la seva site: per fer un rebranding (potenciar la imatge de marca aprofitant un canvi), passar-se a un nou Gestor de Continguts (CMS) que et permeti modificar-la fàcilment, per millorar els resultats en quant a visites, etc., perquè els usuaris la veuen antiquada...

Llegir Més

Ofereix confiança als teus visitants amb un certificat SSL per a la teva web o eCommerce.

        04/01/2017

No tots coneixem el certificat SSL, però tots ens hem fixat alguna vegada, quan entrem en una pàgina i veiem dalt a l'esquerra de la direcció web, que surt un cadenat de color verd. Al principi un no li dóna tanta importància, però amb el temps, quan comencem a veure més i més webs amb el cadenat verd ens comencem a preguntar quina funcionalitat té. Ens preguntem si seria interessant per a la nostra web, el seu cost i moltes preguntes més però, com ho desconeixem, ho deixem passar sense saber de la seva importància. I el fet és que els usuaris cada cop es troben més còmodes navegant en web segures, confient més quan entren les seves dades privades o de pagament. I això Google i els cercadors ho saben i també potencien el posicionament orgànic (SEO) d'aquestes pàgines.

Llegir Més