Blog

Programa de comptabilitat per a pimes. Gratuits o de pagament?

        08/01/2020

El programa de comptabilitat és una necessitat imprescindible per a la petita i mitjana empresa. El seguiment eficient de les finances és important, ja que la salut financera d’un negoci és vital per al seu èxit a llarg termini. Un programar de facturació assequible, amb una interfície fàcil d’utilitzar i funcions detallades, pot donar a les empreses un avantatge competitiva sobre la competència. Mentre que una solució obsoleta pot “obligar a destinar” un nombre incomptables d’hores a resoldre problemes de comptabilitat menors, amb el perjudici que això suposa a nivell de rendibilitat per a l’empresa.

Llegir Més

Tendències del Marketing Digital el 2020

        30/12/2019

Amb la velocitat que la tecnologia moderna està creixent i evolucionant no és sorprenent allò que està directament relacionat amb ella hagi d’avançar a un ritme similar, i per tant el màrqueting digital no és una excepció.

Tenir consciència de les tendències emergents o les que continuaran és una part vital per mantenir-se al capdavant de la partida. I és que, tots aquests avenços i noves tendències suposaran un abans i un després en el que avui entenem per màrqueting digital.

Aquestes són algunes de les principals tendències de màrqueting digital que s’acosten ràpidament i es preveuen per al 2020.

Llegir Més

Millora la competitivitat de les PIME amb una centraleta virtual

        03/12/2019

Quan ens referim a les PIMES sabem que parlem d’un percentatge elevat d’empreses que formen aquest sector.  Si haguéssim de destacar un enemic per a les petites i mitjanes empreses segurament diríem que les grans empreses són les seves principals enemigues, per molts factors, però un d’ells, per la presència i servei a client que ofereixen a través de l’atenció telefònica. Quan es tracta d’una petita empresa, perquè aquesta pugui destacar i impactar als clients, i diferenciar-se de la competència també li cal, doncs, transmetre una imatge consolidada de professionalitat i buscar la manera d’impressionar als seus clients i clients potencials. En aquest punt és on entra en joc la centraleta virtual.

Llegir Més

Ciberseguretat. El nou repte per a les empreses.

        03/12/2019

Avui en dia els ciberatacs han assolit nivells mai vistos, i això és conseqüència de la digitalització globalitzada en que vivim.

A mesura que l’economia és cada vegada més digital, han augmentat de forma exponencial el volum i la varietat d’amenaces causats pels ciberatacs, fet que suposa un repte per a les empreses actuals, les quals es veuen obligades a dissenyar cada dia més i millors estratègies de seguretat integrals per fer front a l’escenari d’amenaces que tenen. Segons les Nacions Unides i Europol estimen que el 2016, la indústria mundial de la ciberdelinqüència va superar el comerç il·legal de drogues per valor de 445 milions de dòlars. Però com responen les empreses, grans i petites, als ciber desafiaments a la que es veuen sotmesos?

Llegir Més

La teva empresa treballa amb TIC? Beneficis de l’ús de les TIC en empreses

        31/10/2019

Els sistemes de tecnologia de la informació i les comunicacions inclouen ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils i tauletes, sistemes de telefonia fixa i mòbil, xarxes de comunicacions i programari. De ben segur que la teva empresa que utilitza sistemes TIC beneficiar-se de millores com reduir costos, augmentar l'eficiència, millorar la presa de decisions i augmentar la seva competitivitat al mercat. L’aplicació de les eines TIC d’una manera eficient aporta grans beneficis a les empreses. Te n’expliquem alguns:

Llegir Més

Adobe Flash arriba a la seva imminent fi

        31/10/2019

El 31 de desembre de 2020, Adobe Systems deixarà d'actualitzar i distribuir oficialment Adobe Flash Player. Aquest és un programari utilitzat per transmetre i visualitzar vídeo, àudio i multimèdia en un ordinador o dispositiu mòbil compatible.

Chrome, Microsoft Edge i Safari ja han estat bloquejant Flash durant el darrer any. Per altra banda, els portaveus d’Adobe animen als creadors de contingut que migrin qualsevol contingut Flash existent cap a nous formats oberts.

Llegir Més

Estàs pensant a implementar o canviar un ERP? Tan important és escollir un bon ERP com un bon proveïdor. Claus per escollir un bon company de viatge i arribar a bon port.

        02/10/2019

En els temps que corren és una evidència que els sistemes de planificació de recursos empresarials (ERP) són una valuosa eina per a qualsevol negoci. Aquests, ajuden a gestionar activitats com ara la planificació, la comptabilitat, magatzem, vendes, màrqueting...  També és ben cert, que actualment hi ha un gran nombre de sistemes ERP disponibles al mercat, per la qual cosa és important escollir un ERP adequat que s'adapti a les necessitats i processos organitzatius de la vostra empresa. I és que avui en dia podríem afirmar que l’elecció d’un proveïdor d’ERP adequat és tan important com seleccionar un sistema ERP adequat per a la vostra empresa.

Llegir Més

Com crear una pàgina d’empresa a Facebook i tenir visibilitat a les xarxes socials

        02/10/2019

Actualment, Facebook té 20 milions d’usuaris a Espanya que passen, de mitjana, quatre hores i mitja a la setmana en aquesta xarxa social. Això, la converteix en un enorme aparador on donar-se a conèixer i poder interactuar amb clients potencials i públic objectiu.

Una pàgina de negocis és doncs una oportunitat “gratuïta” per a les empreses per augmentar el coneixement de la marca i generar vendes.

Llegir Més

Cua de trucades. Què son i com funcionen. És útil per gestionar les trucades de clients?

        04/09/2019

Tot i que és possible que no estigueu segurs què és una cua de trucades, és molt probable que alguna vegada hagueu estat en una d’elles. Les cues de trucada són un element necessari de les centraletes  telefòniques per proporcionar un bon servei a client. Si mai heu estat en espera abans de parlar amb un representant de l’empresa, aleshores estàveu a una cua de trucades.

Llegir Més

Existeixen solucions de gestió empresarial adaptades a les Pimes?

        30/08/2019

Cada vegada més les empreses opten per implementar solucions tecnològiques que els ajudin a reduir la complexitat que comporta la gestió d’un negoci. D’aquesta manera guanyen rapidesa i redueixen els erros humans en el seu dia a dia. Aquesta situació es produeix no només en gran empreses, sinó que les Pimes comencen a necessitar, cada vegada, més solucions tecnològiques que els facilitin la gestió de l’empresa.

Llegir Més