Blog

Existeixen solucions de gestió empresarial adaptades a les Pimes?

        30/08/2019

Cada vegada més les empreses opten per implementar solucions tecnològiques que els ajudin a reduir la complexitat que comporta la gestió d’un negoci. D’aquesta manera guanyen rapidesa i redueixen els erros humans en el seu dia a dia. Aquesta situació es produeix no només en gran empreses, sinó que les Pimes comencen a necessitar, cada vegada, més solucions tecnològiques que els facilitin la gestió de l’empresa.

Llegir Més

Elementor: La llibertat en el disseny web per a WordPress, elevada a "art en estat pur".

        22/08/2019

Cada vegada és més demandada entre els dissenyadors i usuaris de WordPress la funcionalitat de maquetar visualment una pàgina web, mitjançant la tècnica d'arrossegar i deixar anar, i que aquest control visual sigui responsiu; és a dir, que també s'estengui a la maquetació web per a dispostius mòvils, Tablet, etc. Ja fa temps que ha arribat Elementor: el maquetador visual que ha revolucionat el disseny amb WordPress i que arriba per quedar-se i créixer.

Llegir Més

Servei de manteniment informàtic. La meva empresa el necessita?

        29/07/2019

Les empreses d’avui en dia, ja sigui una gran empresa, una PIME o fins i tot un autònom, necessiten utilitzar la informàtica per a la gestió i el desenvolupament del seu negoci. Per tant, és imprescindible un manteniment per poder seguir avançant sense impediments, ni problemes greus, amb l’empresa.

Llegir Més

Instagram, la xarxa social de referència per a les empreses

        29/07/2019

Instagram és una xarxa social que va néixer l’octubre de 2010 amb la intenció principal de compartir fotografies i vídeos. Avui dia s’ha convertit en una de les xarxes socials amb més tràfic del moment, ja que suma més de 1.000 milions d’usuaris. Per a les empreses, una xarxa social que engloba tal quantitat d’usuaris és un canal de comunicació òptim per fer branding de les seves marques i atraure nous clients.

Llegir Més

a3ERP. Un únic software per la gestió de tot el negoci

        01/07/2019

a3ERP és una solució integral de gestió empresarial per a Pimes que ofereix una visió 360o de tots els processos que intervenen en una empresa, tant productius com administratius, d'una manera fàcil, intuïtiva, simplificant els processos i optimitzant els recursos destinats.

Llegir Més

Treballar amb Cloud Computing. És una acció viable per a les empreses?

        31/05/2019

Ja fa alguns anys que se sent parlar del Cloud Computing, i si bé moltes empreses ja han optat per treballar amb el conegut i anomenat “núvol”, encara n’hi ha moltes que prefereixen continuar treballant en entorn local. Segons dades de la revista Forbes, conclou que mica a mica el Cloud Computing s’anirà implementant a les empreses  i que a l’any 2020 mourà fins a 162.000 milions de dòlars. Caldrà veure, però, com evoluciona.

Llegir Més

El desenvolupament a mida: confia en l'experiència per implementar solucions totalment adaptades a la teva empresa.

        29/05/2019

Totes les empreses i organitzacions necessitaran dur a terme, al llarg del seu cicle de vida, algun desenvolupament a mida del seu programari (aplicació web, programa de gestió, etc.). El tipus de programari que requereixen la majoria d’elles està dirigit a l’obtenció d’una millor gestió de les seves activitats organitzatives, com ara el comerç o altres serveis online, finances, control d’estocs, inventari, recursos humans o, fins i tot, nous projectes empresarials.

Llegir Més

Quin cost té un ERP? Criteris per calcular els costos d'implementació d'un ERP en la teva empresa

        29/04/2019

Si a la teva empresa esteu considerant la possibilitat d'implementar un sistema ERP és important tenir una visió completa dels costos que pot tenir, doncs treballar amb un nou programa de gestió no només implica el cost d'adquisició de la llicència, sinó que també hi ha una sèrie de costos variables, i absolutament necessaris que s'han de valorar perquè un projecte ERP sigui reeixit.

Inforber Consulting va més enllà de la implementació de ERP en les empreses, i sempre abans d'iniciar un projecte d'aquestes característiques treballa, colze a colze, amb el client per tal de planificar i elaborar un pressupost complet del projecte, considerant tots els elements i factors que intervindran en el procés d'adquisició i implementació d'un nou ERP, com pot ser la mida de l'empresa, el nombre d'usuaris, etc.

Llegir Més

WordPress 5.1.1, actualització de seguretat i manteniment, de camí a la 5.2

        17/04/2019

Ja està disponible WordPress 5.1.1! Aquesta actualització de seguretat i manteniment introdueix 10 correccions i millores, incloent canvis dissenyats per ajudar els servidors a preparar els usuaris per al salt a la versió mínima de PHP que arribarà a la versió 5.2.

Llegir Més

Com millorar la presència a les xarxes socials

        01/04/2019

Avui en dia es fa gairebé impossible fer créixer la base de clients de les empreses i les vendes sense la presència de les marques a les xarxes socials. Si parlem de xifres, observem que aquestes concentren 335 milions d'usuaris a Twitter, 1.000 milions d'usuaris a Instagram, i 2.000 milions d'usuaris a Facebook. Aquestes dades constaten que molts dels clients potencials estan a les xarxes socials.

Llegir Més