Blog

La teva empresa treballa amb TIC? Beneficis de l’ús de les TIC en empreses

        31/10/2019

Els sistemes de tecnologia de la informació i les comunicacions inclouen ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils i tauletes, sistemes de telefonia fixa i mòbil, xarxes de comunicacions i programari. De ben segur que la teva empresa que utilitza sistemes TIC beneficiar-se de millores com reduir costos, augmentar l'eficiència, millorar la presa de decisions i augmentar la seva competitivitat al mercat. L’aplicació de les eines TIC d’una manera eficient aporta grans beneficis a les empreses. Te n’expliquem alguns:

Llegir Més

Adobe Flash arriba a la seva imminent fi

        31/10/2019

El 31 de desembre de 2020, Adobe Systems deixarà d'actualitzar i distribuir oficialment Adobe Flash Player. Aquest és un programari utilitzat per transmetre i visualitzar vídeo, àudio i multimèdia en un ordinador o dispositiu mòbil compatible.

Chrome, Microsoft Edge i Safari ja han estat bloquejant Flash durant el darrer any. Per altra banda, els portaveus d’Adobe animen als creadors de contingut que migrin qualsevol contingut Flash existent cap a nous formats oberts.

Llegir Més

Estàs pensant a implementar o canviar un ERP? Tan important és escollir un bon ERP com un bon proveïdor. Claus per escollir un bon company de viatge i arribar a bon port.

        02/10/2019

En els temps que corren és una evidència que els sistemes de planificació de recursos empresarials (ERP) són una valuosa eina per a qualsevol negoci. Aquests, ajuden a gestionar activitats com ara la planificació, la comptabilitat, magatzem, vendes, màrqueting...  També és ben cert, que actualment hi ha un gran nombre de sistemes ERP disponibles al mercat, per la qual cosa és important escollir un ERP adequat que s'adapti a les necessitats i processos organitzatius de la vostra empresa. I és que avui en dia podríem afirmar que l’elecció d’un proveïdor d’ERP adequat és tan important com seleccionar un sistema ERP adequat per a la vostra empresa.

Llegir Més

Com crear una pàgina d’empresa a Facebook i tenir visibilitat a les xarxes socials

        02/10/2019

Actualment, Facebook té 20 milions d’usuaris a Espanya que passen, de mitjana, quatre hores i mitja a la setmana en aquesta xarxa social. Això, la converteix en un enorme aparador on donar-se a conèixer i poder interactuar amb clients potencials i públic objectiu.

Una pàgina de negocis és doncs una oportunitat “gratuïta” per a les empreses per augmentar el coneixement de la marca i generar vendes.

Llegir Més

Existeixen solucions de gestió empresarial adaptades a les Pimes?

        30/08/2019

Cada vegada més les empreses opten per implementar solucions tecnològiques que els ajudin a reduir la complexitat que comporta la gestió d’un negoci. D’aquesta manera guanyen rapidesa i redueixen els erros humans en el seu dia a dia. Aquesta situació es produeix no només en gran empreses, sinó que les Pimes comencen a necessitar, cada vegada, més solucions tecnològiques que els facilitin la gestió de l’empresa.

Llegir Més

Elementor: La llibertat en el disseny web per a WordPress, elevada a "art en estat pur".

        22/08/2019

Cada vegada és més demandada entre els dissenyadors i usuaris de WordPress la funcionalitat de maquetar visualment una pàgina web, mitjançant la tècnica d'arrossegar i deixar anar, i que aquest control visual sigui responsiu; és a dir, que també s'estengui a la maquetació web per a dispostius mòvils, Tablet, etc. Ja fa temps que ha arribat Elementor: el maquetador visual que ha revolucionat el disseny amb WordPress i que arriba per quedar-se i créixer.

Llegir Més

Servei de manteniment informàtic. La meva empresa el necessita?

        29/07/2019

Les empreses d’avui en dia, ja sigui una gran empresa, una PIME o fins i tot un autònom, necessiten utilitzar la informàtica per a la gestió i el desenvolupament del seu negoci. Per tant, és imprescindible un manteniment per poder seguir avançant sense impediments, ni problemes greus, amb l’empresa.

Llegir Més

Instagram, la xarxa social de referència per a les empreses

        29/07/2019

Instagram és una xarxa social que va néixer l’octubre de 2010 amb la intenció principal de compartir fotografies i vídeos. Avui dia s’ha convertit en una de les xarxes socials amb més tràfic del moment, ja que suma més de 1.000 milions d’usuaris. Per a les empreses, una xarxa social que engloba tal quantitat d’usuaris és un canal de comunicació òptim per fer branding de les seves marques i atraure nous clients.

Llegir Més

a3ERP. Un únic software per la gestió de tot el negoci

        01/07/2019

a3ERP és una solució integral de gestió empresarial per a Pimes que ofereix una visió 360o de tots els processos que intervenen en una empresa, tant productius com administratius, d'una manera fàcil, intuïtiva, simplificant els processos i optimitzant els recursos destinats.

Llegir Més

Treballar amb Cloud Computing. És una acció viable per a les empreses?

        31/05/2019

Ja fa alguns anys que se sent parlar del Cloud Computing, i si bé moltes empreses ja han optat per treballar amb el conegut i anomenat “núvol”, encara n’hi ha moltes que prefereixen continuar treballant en entorn local. Segons dades de la revista Forbes, conclou que mica a mica el Cloud Computing s’anirà implementant a les empreses  i que a l’any 2020 mourà fins a 162.000 milions de dòlars. Caldrà veure, però, com evoluciona.

Llegir Més