Blog

¿Cómo afrontar una retirada de productos del almacén. Tu empresa está preparada?

        21/12/2017

El aumento en las legislaciones relacionadas con la seguridad de los productos, y el mayor poder que éstas han otorgado a las agencias gubernamentales para intervenir en las operaciones de fabricantes y distribuidores, ha comportado que las empresas deban tener su cadena de suministros cada vez más preparadas para "emergencias" que puedan surgir, a fin de reducir al máximo los costes que puede suponer la devolución de producto defectuoso o que se haya exigido su retirada.

Llegir Més

Com treballar l’optimització SEO amb WordPress (Part 1)

        15/12/2017

L’optimització SEO en les pàgines web és un element fonamental per ajudar en el posicionament d’un lloc web en els cercadors de Google. Per fer-ho, però, cal tenir clar els processos per assegurar que estem fent un treball d’optimització correcte. WordPress ens ofereix moltes eines per fer-ho. En cas de dubtes, contacteu amb professionals: us orientaran.

Llegir Més

Les xarxes socials ja són el principal canal de màrqueting per a les petites empreses.

        19/12/2016

Les xarxes socials ja són el principal canal de màrqueting per a les petites empreses. Probablement a causa del seu baix cost (en comparació amb altres canals de màrqueting) ja que l'ús de les plataforma socials resulta ja natural per a qualsevol internauta, les pimes s'estan llançant a aprofitar tots els avantatges que Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram i altres xarxes els poden aportar.

Llegir Més

Potser incompleixes la LOPD. Cal que revisis els teus magatzems i transferència de dades internacionals (Google, Dropbox...)

        19/12/2016

L’anul·lació de l’acord de Port Segur entre la Unió Europea i els Estats Units en matèria de transferència de dades personals cap a aquell país ha deixat en situació descoberta a moltes empreses que fan servir proveïdors nord-americans en la seva gestió de dades.

Llegir Més

Inforber Sant Cugat, ara al Parc Empresarial @

        19/12/2016

Ens plau comunicar-vos que aquest mes d'abril hem traslladat l'oficina de la nostra delegació a Sant Cugat a una nova ubicació, dins el Parc Empresarial @ Sant Cugat ( http://www.arrobasantcugat.es/), en un dels principals parcs empresarials de Sant Cugat, amb immillorables accessos, i modernes instal·lacions que posem des d'ara a disposició de tots els nostres clients.

Llegir Més

Inforber dota el Vall (Berga) d'un nou sistema d'accés a Internet mitjançant Wi-Fi

        19/12/2016

El passeig de la Indústria (el Vall) de Berga ja disposa d´un nou sistema d´accés a Internet mitjançant xarxa Wi-Fi instal·lat per Inforber. Aquest sistema permetrà a la ciutadania que es trobi en aquesta zona accedir a Internet de manera gratuïta per un temps limitat.

Llegir Més

El virus Lucky torna amb una manera offline en el qual és capaç de xifrar arxius fins i tot sense connexió

        19/12/2016

Locky ha estat en un dels ransomwares més perillosos fins que per fi es va posar a disposició de tothom un programari capaç de desxifrar els arxius bloquejats per aquesta amenaça sense haver de pagar els diners sol·licitats pels seus creats per al rescat. No obstant això, lluny d'aconseguir que això hagi suposat que ens oblidem de Locky, segons acaben de confirmar un grup d'investigadors del proveïdor de l'antivirus Avira, ja està en circulació una nova variant de Locky.

Llegir Més

Actualització Anniversary Update de Windows 10

        16/12/2016

Estàvem esperant que Microsoft anunciés moltes coses al seu # Build2016 però una de les més buscades era l'anunci de la gran actualització de Windows 10, i finalment s'ha produït. Sobre l'escenari, s'han donat pinzellades de què podem esperar per aquest estiu, la data en la qual està previst que aquesta actualització s'alliberi.

Llegir Més