Blog

Actualització 4.9.6 de WordPress amb nombroses correccions en el codi i recomanacions de cara al nou RGPD

        18/05/2018

La teva web WordPress està ja preparada per a l'entrada en funcionament del nou Reglament General de Protecció de Dades?

Ja ha arribat la nova actualització de WordPress 4.9.6 arriba amb millores en el codi, però també té en ment el nou RGPD. Porta eines per la gestió i exportació de les dades personals dels usuaris i per la seva eliminació i també suggeriments per a adaptar la web i els seus textos legals (cal sempre, però, posar-te en mans del teu assessor legal)

Llegir Més

Cómo el software ERP puede mejorar, y mucho, el proceso de fabricación y los costos de producción en una empresa.

        16/05/2018

Las empresas de fabricación buscan, constantemente, formas para mejorar la eficiencia en sus procesos de producción: desde una mejor gestión de inventario y productividad, hasta una mejor calidad y plazos de entrega. Pero no siempre es fácil, puesto que requiere un alto grado de coordinación entre todos los departamentos de una empresa. Un ERP te puede ayudar.

Llegir Més

La solución ERP vertical, ¿puede ser una buena opción para mi empresa?

        02/05/2018

A la hora de seleccionar un software el objetivo general es encontrar una herramienta, es decir un ERP, que se adapte a las exigencias de la empresa y extraiga el máximo rendimiento en cada proceso de la misma. El análisis de las necesidades y objetivos empresariales será clave para marcar el alcance funcional que debe tener la herramienta de gestión empresarial.

Llegir Més

L’e-mail Màrqueting. Consells per a una major efectivitat de les teves campanyes.

        17/04/2018

L'e-mail màrqueting s'ha convertit durant els últims anys en una eina molt utilitzada per a realitzar accions de màrqueting digital, i pot ser molt útil si s'utilitza correctament. Tot i que algunes veus parlaven de la fi del correu electrònic, aquest sembla que, no només no desapareixerà, sinó que a més continuarà sent una eina de comunicació indispensable per a les marques.

Llegir Més

Software legal o il·legal?.... Aquesta és la qüestió

        22/03/2018

El software està present a totes les empreses, de fet és un element indispensable per garantir la bona marxa d’aquestes i és el motor d’activitat per qualsevol indústria. Tot i això, algunes empreses prefereixen treballar amb softwares il·legals, ja que consideren que això suposa un estalvi econòmic considerable. Realment som conscients de què comporta prendre aquesta decisió?

Llegir Més

CRM para la gestión de marketing

        27/02/2018

Los tres principales objetivos de marketing son generar demanda, crear conciencia e identificación de marca y establecer relaciones rentables a largo plazo con los clientes.

Un software CRM puede ayudar, y mucho, a mejorar las actividades y crear mejores campañas de marketing a las empresas. Te contamos cuatro áreas claves que muestran por qué es tan útil esta herramienta.

Llegir Més

7 tàctiques de Màrqueting Digital per a la PIME

        26/02/2018

Tenir presència a la xarxa s'ha convertit, avui per avui, en imprescindible per a qualsevol empresa que vulgui fer créixer el seu negoci o simplement mantenir-lo. A més, afecta no només a les empreses de grans dimensions sinó també a les petites i mitjanes empreses. Precisament són aquestes les que, amb l'aplicació de bones tàctiques de màrqueting digital, poden obtenir un major retorn i efectivitat en les seves accions.

Llegir Més

Com treballar l’optimització SEO amb WordPress (Part 2)

        16/02/2018

Els elements d’optimització SEO en les pàgines web són fonamentals en el posicionament d’una pàgina web en els cercador de Google. A continuació mostrem alguns dels elementes a tenir en compte per treballar l’optimització SEO.

Llegir Més

Outsourcing: 7 avantatges d'externalitzar la gestió informàtica de la teva empresa.

        30/01/2018

Sovint, tan grans empreses com petites es plantegen l'opció d'externalitzar la gestió de serveis informàtics i de comunicació (TIC). És possible que les petites empreses no disposin de pressupost suficient per mantenir un departament de Sistemes dins a l'empresa, o que una empresa gran tingui a l'abast solucions constantment actualitzades que li permetin millorar la seva rendibilitat. El servei d'outsourcing informàtic pot aportar alguns beneficis i avantatges a totes les empreses, independentment de quin sigui la seva grandària.

Llegir Més

Un ERP mejora la eficiencia a las empresas. Te explicamos cómo.

        30/01/2018

Las empresas exploran constantemente nuevas formas para mejorar la eficiencia en sus operaciones, ya que funcionar de manera más eficiente les permite reducir en gastos y mejorar la rentabilidad de sus negocios. Es por eso que cada día son más las apuestan por la implementación de soluciones empresariales como el ERP (Enterprise Resource Planning), es decir, un Software de Gestión de Recursos Empresariales capaz de aportar mejoras en la productividad, en la forma de organización de trabajo a nivel interno, al impulsar la eficiencia en la empresa y por tanto conseguir ser más competitivos.

Llegir Més